Zafer Havalimanı hangi ilde?

İçindekiler:

  1. Zafer Havalimanı hangi ilde?
  2. Zafer Havalimanı kim yaptı?
  3. Zafer Havalimanı hangi müteahhit?
  4. Zafer Havalimanı kaç kişi kullandı?
  5. Zafer Havalimanı kaça mal oldu?
  6. Zafer havalimanı kaça mal oldu?
  7. Afyon'da havalimanı var mi?
  8. Kütahya Havalimanı kaç kişi uçtu?
  9. Zafer Havalimanı ne kadar zarar etti?
  10. Kütahya havalimanı kaça yapıldı?
  11. Kütahya havalimanı yolcu garantisi ne kadar?
  12. Zafer Havalimanı Afyon arası kaç kilometre?
  13. Kütahya Afyon arası kaç kilometre?
  14. Afyona en yakın havaalanı hangisi?
  15. Kütahya Zafer Havalimanı kaç yolcu garantisi?
  16. Zafer Havalimanı yolcu garantisi ne kadar?
  17. Afyon Kütahya arası kaç saat arabayla?

Zafer Havalimanı hangi ilde?

Zafer Havalimanı (IATA: KZR, ICAO: LTBZ), Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan uluslararası havalimanı. Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerine hizmet vermesi nedeniyle Türkiye'nin ilk bölgesel havalimanıdır. Açıldığı tarih itibarıyla Türkiye'nin 4. büyük havalimanıdır.

Zafer Havalimanı kim yaptı?

Yap işlet devret modeliyle yapılan ve garanti edilen yolcu sayısının yüzde 1'ine bile ulaşamayarak dünyada adından söz ettiren Zafer Havalimanı'nın müteahhidi ve işletmecisi İC İçtaş, satış için teklifleri beklediklerini açıkladı.

Zafer Havalimanı hangi müteahhit?

Kütahya, Afyon ve Uşak illerinin ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla, bölgesel havacılık politikaları doğrultusunda planlanan ve Türkiye'nin ilk bölgesel havalimanı ve aynı zamanda Türkiye'nin finansmanıyla birlikte sıfırdan inşa edilen (green field) ilk Havalimanı olma özelliğini taşıyan Uluslararası Zafer Bölgesel ...

Zafer Havalimanı kaç kişi kullandı?

Kütahya-Afyon-Uşak illerinin kullanacağı öngörüsüyle inşa edilen Zafer Havalimanı'nı 2020'de yolcu kullandı. Ancak 1 milyon 2 yolcu için garanti verildiğinden şirkete uçmayan yolcular için 6 milyon 738 bin Avro garanti ödemesi yapıldı.

Zafer Havalimanı kaça mal oldu?

Keleş, “Yatırım maliyetimizi ödeyen ve borcu üstlenen kim olursa ona havalimanını devretmeye hazırız” dedi. Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeliyle 2012 yılında yapımı tamamlanarak hizmete giren Zafer Havalimanı yaklaşık 50 milyon euro'ya mal olmuştu.

Zafer havalimanı kaça mal oldu?

Keleş, “Yatırım maliyetimizi ödeyen ve borcu üstlenen kim olursa ona havalimanını devretmeye hazırız” dedi. Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeliyle 2012 yılında yapımı tamamlanarak hizmete giren Zafer Havalimanı yaklaşık 50 milyon euro'ya mal olmuştu.

Afyon'da havalimanı var mi?

Afyonkarahisar'da büyük bir askeri havalimanı bulunmaktadır ancak sivil hava ulaşımı Zafer Havalimanı'ndan yapılmaktadır. Afyon il merkezine 60 km uzaklıktaki bu havalimanı için şehir merkezinden otobüs seferleri yapılmaktadır.

Kütahya Havalimanı kaç kişi uçtu?

61 yolcu gelen havaalanında ZAFER müteahhitin oldu.

Zafer Havalimanı ne kadar zarar etti?

Zafer Havalimanı'nda 8 aylık zarar 4 milyon 650 bin Avro.

Kütahya havalimanı kaça yapıldı?

DUVAR - Uluslararası Şeffaflık Derneği, Kütahya'da 2012 yılında açılışı yapılan Zafer Havalimanı'nı işleten şirkete, 20 milyon 855 bin Euro 948 ödendiğini belirtti. İhaleye konulan garanti yolcu sayısındaki yanılma payının ise yüzde 95.8 olduğu ifade edildi.

Kütahya havalimanı yolcu garantisi ne kadar?

“Uçmayan yolcular için bugüne kadar yaklaşık 46 milyon Euro garanti ödemesi yapıldı. 50 milyon Euro'ya mal edilen Zafer Havalimanı, bu yıl sonunda yatırımının karşılığını fazlasıyla alacak.

Zafer Havalimanı Afyon arası kaç kilometre?

Zafer Havalimanı Afyon arası kaç saat; Zafer Havalimanı Afyon arası mesafe karayolu ile yaklaşık 60 kilometre olup ortalama hızı 90km/saat olan bir araçla yaklaşık 1 saat sürmektedir. Zafer Havalimanı Afyon arası mesafe otobüs ile yaklaşık 2 saat sürmektedir.

Kütahya Afyon arası kaç kilometre?

Afyon Kütahya arası mesafe havayolu (uçak) ile yaklaşık 88 kilometre olup havayoluyla yaklaşık 37 dakika sürmektedir.

Afyona en yakın havaalanı hangisi?

Maalesef Afyon şehrinde havalimanı bulunmuyor. Bu konuma en yakın havalimanı olan Kütahya Zafer Havalimanı'na karayolu ile 44 dakikada ulaşabilirsiniz.

Kütahya Zafer Havalimanı kaç yolcu garantisi?

2021 yılı için 1 milyon 317 bin kişilik yolcu garantisi verilen havalimanına mayıs ayına kadar sadece 61 yolcu geldi. Uçmayan yolcular için verilen garantiler nedeniyle şirket 50 milyon Euro'luk yatırımı bu yıl sonunda kadar çıkaracak. Sonraki 23 yıl da kâr edecek.

Zafer Havalimanı yolcu garantisi ne kadar?

“Uçmayan yolcular için bugüne kadar yaklaşık 46 milyon Euro garanti ödemesi yapıldı. 50 milyon Euro'ya mal edilen Zafer Havalimanı, bu yıl sonunda yatırımının karşılığını fazlasıyla alacak.

Afyon Kütahya arası kaç saat arabayla?

Afyon Kütahya arası kaç saat; Afyon Kütahya arası mesafe karayolu ile yaklaşık 96 kilometre olup ortalama hızı 90km/saat olan bir araçla yaklaşık 1 saat sürmektedir. Afyon Kütahya arası mesafe otobüs ile yaklaşık 1 saat 30 dakika sürmektedir.