Gezici muayene istasyonu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Gezici muayene istasyonu nasıl yapılır?
  2. Urla Gezici Araç Muayene nerede?
  3. Randevusuz araç muayene var mı?
  4. Cumartesi günleri araç muayenesi var mı?
  5. Gezici istasyonlarda egzoz muayenesi yapılıyor mu?
  6. Yasaklarda TÜVTÜRK açık mı?

Gezici muayene istasyonu nasıl yapılır?

Gezici araç muayene istasyonlarından iki türlü ücretsiz randevu alabilirsiniz. Birincisi Tüvtürk resmi web sitesi üzerinden online randevu almak. İkincisi ise Tüvtürk çağrı merkezine telefon etmek.

Urla Gezici Araç Muayene nerede?

Tuvtürk Gezici Araç Muayene İstasyonu, otomobil servisi, Ahmet Besim Uyal Cad., No:12A5, Urla, İzmir, Türkiye - Yandex Haritalar.

Randevusuz araç muayene var mı?

Aracımın muayene tarihi gelmeden muayenesini yaptırabilir miyim? Aracınızın son muayene geçerlilik tarihi gelmeden de istasyonlarımıza gelerek araç muayene işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aracınızın bir sonraki muayene tarihi, muayeneye gelmiş olduğunuz tarih üzerinden hesaplanır ve ruhsatınıza işlenir.

Cumartesi günleri araç muayenesi var mı?

TÜVTÜRK HAFTA SONU AÇIK MI? Koronavirüs tedbirlerindan muaf olan TÜVTÜRK, hafta içi olduğu gibi hafta sonu Cumartesi günleri de dahil olmak üzere haftanın yedi günü 08.30- 17.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam etmektedir. TÜVTÜRK Pazar günleri ise kapalıdır.

Gezici istasyonlarda egzoz muayenesi yapılıyor mu?

Randevu ile hizmet veren illeri öğrenmek için tıklayınız. Geçerli bir "Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü" olmaması araç muayenesinde "Ağır Kusur" olarak tanımlanır ve araç muayeneden başarısız olur. Egzoz Gazı Emisyonu Ölçümünü tüm sabit istasyonlarımızda ve yetkilendirilmiş gezici istasyonlarımızda yaptırabilirsiniz.

Yasaklarda TÜVTÜRK açık mı?

Araç muayenenizi ve egzoz gazı emisyon ölçümüzünü Türkiye genelinde tüm istasyonlarımızda yaptırabilirsiniz. İç İşleri Bakanlığı tarafından belirlenen sokağa çıkma yasağı olan illerde ve ilgili günlerde bu istasyonlarımız kapalı olmaktadır.