Tekirdağ'dan Bandırma'ya feribot var mı?

İçindekiler:

  1. Tekirdağ'dan Bandırma'ya feribot var mı?
  2. Tekirdağ feribot var mı?
  3. Tekirdağ Bandırma kaç para?
  4. Tekirdağ Marmara Adası feribot kaç saat sürüyor?
  5. Istanbul Bandırma arabalı vapur var mı?
  6. Tekirdağ Bandırma Vapuru kaç saat?
  7. Marmara adasına araba ile nasıl gidilir?

Tekirdağ'dan Bandırma'ya feribot var mı?

Tekirdağ-Bandırma Feribot Saatleri 2021 Erdek merkezli Marmara Roro kooperatif firması tarafından seferler her gün yapılmaktadır. Bandırma Çelebi Limanı'ndan hareket eden arabalı roro feribotları ile düzenlenmektedir. Seferler günde 3 kez her gün Bandırma-Tekirdağ arası araç ve yolcu taşımaktadır.

Tekirdağ feribot var mı?

Ali Taha C Gemisi (Erdek-Saraylar-Tekirdağ) - Marmara Roro bünyesinde 9 adet arabalı feribot bulunmaktadır. ... Erdek-Saraylar-Tekirdağ arasındaki sefer saatleri ise sabah Erdek'ten saat 07:00'de, Saraylar'dan 09:00 varış 09:30 hareket ediyor. Saat 11:30 da Tekirdağ'a varıyor.

Tekirdağ Bandırma kaç para?

Tekirdağ - Bandırma Otobüs Seferi
En Ucuz Sefer130,00 TL
En Uygun Fiyatlı FirmaBalıkesir Uludağ Turizm
Tekirdağ - Bandırma Kaç Saat?5s 37dk
En Çok Sefer Yapan FirmaBalıkesir Uludağ Turizm
Ortalama Fiyat130,00 TL
1 satır daha

Tekirdağ Marmara Adası feribot kaç saat sürüyor?

Bostancı ve Yenikapı'dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile Marmara Adası'na ulaşabilirsiniz.

Istanbul Bandırma arabalı vapur var mı?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır. Deniz otobüsü ile yine Bostancı – Yenikapı – Bandırma hattında feribot seferleri yapılmaktadır. Arabalı Vapur yani araçlı geçiş için uygun olanı sadece feribot yazan seferlerdir.

Tekirdağ Bandırma Vapuru kaç saat?

Tekirdağ Bandırma Feribot arası mesafe, Tekirdağ Bandırma Feribot yol haritası, Tekirdağ Bandırma Feribot kaç saat kaç km. Tekirdağ bandırma feribot arası mesafe : 92 kilometre. Tekirdağ bandırma feribot arası süre : 2 saat 32 dakika.

Marmara adasına araba ile nasıl gidilir?

Marmara Adası'na karayolu veya havayolu ile ulaşım mümkün olmadığı için sadece denizyolu üzerinden ulaşılabiliyor. Arabalı vapur ve feribot seferlerinin yaz-kış işlediği adaya ulaşım özellikle kış aylarında yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı aksayabilse de tüm yıl boyunca seferler mevcut.