Telegram nasıl kurulur?

İçindekiler:

  1. Telegram nasıl kurulur?
  2. Telegram grubu nedir?
  3. Cep telefonuna Telegram nasıl indirilir?
  4. Telegram da indirilen dosyalar nerede?
  5. Telegram hangi telefonlara uyumlu?

Telegram nasıl kurulur?

Google Play Store üzerinden her türlü Android telefon içinde Telegram uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan edinebilirsiniz. Telegram Nasıl Yüklenir? Telegram uygulamasını bilgisayarınıza yüklemek için yapmanız gereken resmi web sitesini https://web.telegram.org/ ziyaret ederek yükle seçeneğine tıklamak olacaktır.

Telegram grubu nedir?

Telegram grupları, arkadaşlarınızla ve ailenizle bir şeyler paylaşmak veya küçük ekiplerde işbirliği yapmak için idealdir. Ancak gruplar da çok büyüyebilir ve 200.000 üyeye kadar olan toplulukları destekleyebilir.

Cep telefonuna Telegram nasıl indirilir?

TELEGRAM NASIL İNDİRİLİR? Telegram'ı App Store ve Google Play'dan indirilebiliyor. Telegram'a telefondaki kişiler eklenebilir. Kişilerinizi ekleyebilir veya kullanıcı adına göre aramayı kullanabilirsiniz.

Telegram da indirilen dosyalar nerede?

Telegram dosyalarının kaydedildiği yeri görmek oldukça kolay. Android cihazınızda Telegram'da gelen bir fotoğrafın kaydedildiği yer için cihaz klasörleri veya sdcard içinde Telegram klasörüne girmeniz yeterlidir. Cihazın klasörlerine veya sdcard klasörüne girdikten sonra, burada tüm klasörleri bulacaksınız.

Telegram hangi telefonlara uyumlu?

Telegram'ı akıllı telefonlarda, tabletlerde ve hatta bilgisayarlarda kullanabilirsiniz. iOS (6 ve üstü), Android (4.1 ve üstü) ve Windows Phone için uygulamalarımız var.