Istanbul noter Haftasonu Açık mı?

İçindekiler:

  1. Istanbul noter Haftasonu Açık mı?
  2. Noter saat kaça kadar açık 2021?
  3. Pazar günü noter var mı?
  4. Noterler kaça kadar açık Ankara?
  5. Noter randevu almadan gidilir mi?
  6. Noter randevu belgesi nasıl alınır?

Istanbul noter Haftasonu Açık mı?

Hafta sonu: Cumartesi ve Pazar günleri devlet kurumu olmasından dolayı hizmet vermemektedir. Ancak Nöbetçi noter uygulamasıyla saat 10:00-16:00 arasında açık olan noterlere ulaşabilirsiniz.

Noter saat kaça kadar açık 2021?

2021 NOTER ÇALIŞMA SAATLERİ Öğleden sonra 13:00'da veya 13:30'da tekrar mesaiye başlayan noterler akşam kapanış saati olan 17:00'a kadar çalışmaya devam ederler.

Pazar günü noter var mı?

NOTERLER CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ AÇIK MI? Noterler, devlet kurumu olduğu için hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Noterler kaça kadar açık Ankara?

Noterler hafta içi her gün 09.00-12.30 ile 13.30-17.00 saatleri arasında açıktır. 12.30-13.30 arasındaki ise öğle molası verilmektedir. Noterler, cumartesi ve pazar günlerinde, bayram tatilleri ve resmi tatillerde çalışmazlar.

Noter randevu almadan gidilir mi?

Türkiye Noterler Birliği yaşanan koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal izolasyonu azaltmak için E-Randevu sistemini uygulamaya geçirdi. E-Randevu sistemi ile tüm noterlik işlemlerinizi belirleyeceğiniz noterden randevu alarak sıra beklemeden, zaman kaybetmeden ve sosyal izolasyonu koruyarak gerçekleştirebilirsiniz.

Noter randevu belgesi nasıl alınır?

Noterlik randevu işlemlerinizi Türkiye Noterler Birliği internet sayfası üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru işlemini tamamladığınızda sistem otomatik olarak başvuru numarası oluşturur ve randevu bilgilerinizi başvuru sırasında girdiğiniz e-posta adresine gönderir.