Ziraat Bankasından KYK ödemesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankasından KYK ödemesi nasıl yapılır?
  2. Ziraat Bankası Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır?
  3. Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır?
  4. Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır Makü?
  5. Yaz okulu ücretleri neye göre belirlenir?

Ziraat Bankasından KYK ödemesi nasıl yapılır?

KYK kredi ve yurt ödemelerinizi Bankamız ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden gerçekleştirebilirsiniz. KYK kredi ve yurt ödemelerinizi KYK kredi ve yurt ödemeleriniz için kyk.ziraatbank.com.tr(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden herhangi bir banka kartıyla veya kredi kartıyla yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır?

Ziraat Bankası İnternet Şubesi üzerinden yatırılabilecek olup, mobil uygulamalardan ücret yatırılamayacaktır. Ödemeler; T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden “Kartsız İşlemler” menüsü altındaki Üniversite veya Eğitim Ödemeleri / Anlaşmalı Üniversiteler / İl Plaka Kodu (78) / Karabük Üniversitesi seçilerek yapılabilecektir.

Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır?

Ödemeler Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubelerine T.C. kimlik numarasıyla ya da internet bankacılığı ve Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girerek kredi kartı ile online olarak yapılmaktadır. Yaz okulu öğretim ücreti ise alınan ders sayısından bağımsız olarak 250 TL'dir.

Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır Makü?

Öğrencilerimiz seçtikleri derse göre oluşan öğretim ücretini 2020 Yaz Okulu Takviminde belirtilen online kayıt tarihleri arasında öğrenci numarası ile Türkiye'nin herhangi bir yerindeki “Vakıfbank” şubelerine yada internet bankacılığıyla yatırabilirler.

Yaz okulu ücretleri neye göre belirlenir?

Soru 3 - Yaz Okulu ücretleri neye göre belirlenir? Cevap 3 - Yaz Okulunda öğrencinin ödeyeceği ücret 2547 sayılı Kanun ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine göre belirlenir ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilan edilir. ... Açılan derslere yatırılan ücretler ise kesinlikle geri ödenmez.