Anadolu Efes macı hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Anadolu Efes macı hangi kanalda?
  2. Efes Pilsen Real Madrid maçını hangi kanal veriyor?
  3. Türkiye Moldova Maçı Ne zaman?
  4. Fenerbahçe Efes maçı neden ertelendi?
  5. Türkiye Basketbol Ligi Hangi Kanalda 2021-2022?
  6. Efes Real maçı kaçta?

Anadolu Efes macı hangi kanalda?

Barcelona - Anadolu Efes maçı 30 Mayıs Pazar günü saat 21:30'da beIN Sports 3 ve beIN Sports haber'de canlı yayınlanacak. Anadolu Efes, oynanacak mücadele ile tarihinde ikinci kez Euroleague'de final heyecanı yaşayacak.

Efes Pilsen Real Madrid maçını hangi kanal veriyor?

İşte detaylar... Madrid'deki Wizink Center'daki mücadele, 29 Nisan Perşembe günü TSİ 22.00'de, beIN 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye Moldova Maçı Ne zaman?

3 Haziran Perşembe günü, Paderborn kentindeki Benteler Arena'da oynanacak ve TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmada hakem Sascha Stegemann düdük çalacak. Mücadele TRT Spor'dan naklen yayımlanacak. Milliler, Moldova mücadelesiyle 2021 yılındaki 6'ncı maçına çıkacak.

Fenerbahçe Efes maçı neden ertelendi?

ING Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanması gereken maç ertelendi. Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre karşılaşmanın, Fenerbahçe Beko'da artan yeni tip corona virüs (Covid-19) vakaları nedeniyle ertelendiği bildirildi.

Türkiye Basketbol Ligi Hangi Kanalda 2021-2022?

Türkiye Basketbol Ligi'nde 2021-2022 sezonu da TRT Spor Yıldız'da olacak. Yeni yayın anlaşmamızla ligimize ve Türk basketboluna duydukları inancı bir kez daha gösteren TRT ailesine teşekkür eder, fair-play ruhuyla geçecek sakatlıksız bir sezon dilerim."

Efes Real maçı kaçta?

Anadolu Efes, THY Euroleague play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında bu akşam Real Madrid ile deplasmanda karşılaşacak. İspanya'nın başkenti Madrid'deki Wizink Center'da yapılacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak.