Kaç Şeker Fabrikası satıldı?

İçindekiler:

  1. Kaç Şeker Fabrikası satıldı?
  2. Torku kime bağlı?
  3. Torku yönetim kurulu üyeleri kimlerdir?
  4. Torku bisküvi fabrikası nerede?
  5. Torku ürünleri doğal mi?
  6. Torku da kaç kişi çalışıyor?
  7. Torku ne zaman kuruldu?
  8. Torku Hangi şehrin?

Kaç Şeker Fabrikası satıldı?

25 şeker fabrikasından 14'ü için özelleştirme kararı alınmış ve ihaleler yapılmıştı. Bunlardan Doğuş Çay, Niğde-Bor, Yozgat ve Afyon şeker fabrikalarını toplam 1 milyar 336 milyon liralık teklifiyle kazanmıştı.

Torku kime bağlı?

Torku'nun sahibi Konya Şekerdir. 900 bin çitfçinin emeği ile kurulan Torku bir kooperatif kuruluşudur. Öte yandan Torku'nun başındaki isim ise Recep Konuk'tur. Türkmencamili Köyünde 1956 yılında dünyaya geldi. Konya Selçuk Üniversitesi'ni bitirdi.

Torku yönetim kurulu üyeleri kimlerdir?

  • RECEP KONUK. YÖNETİM KURULU BAŞKANI.
  • YAVUZ KAYHAN. YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ
  • ZEKİ GÜZEL. YÖNETİM KURULU ÜYESİ
  • SAVAŞ KAYHAN. YÖNETİM KURULU ÜYESİ
  • SEYİT ALİ ÇÖĞÜRCÜ YÖNETİM KURULU ÜYESİ
  • AHMET ÜNAL. DENETİM KURULU ÜYESİ
  • KADİR KAYNAK. DENETİM KURULU ÜYESİ
  • AHMET YILDIZ. DENETİM KURULU ÜYESİ

Torku bisküvi fabrikası nerede?

Çumra Şeker Entegre Tesisleri Kampüsünde üretime başlayan Torku Un Entegre Tesisinde ilk etapta bisküvilik, gofretlik un ile kek ve tam buğday unu üretilecek.

Torku ürünleri doğal mi?

Torku'nun anlamı nedir? ... Torku, bir çiftçi kooperatif kuruluşu olan Konya Şeker San. ve Tic. A.Ş.'nin tescilli markası olup paydaşları olan çiftçilerin, el emeği göz nuru mahsullerinin işlenerek doğal ve lezzetli halleriyle sunulan ürünlerinin markasıdır.

Torku da kaç kişi çalışıyor?

Biz onları Konya Şeker olarak tanıyoruz. Ancak onlar Anadolu Birlik Holding AŞ olarak Türkiye'nin 46'ncı büyük firması. 5 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor. Aslında 56 bin ortaklı dev bir üretici şirketi.

Torku ne zaman kuruldu?

2007

Torku Hangi şehrin?

Torku, Konya Şeker tarafından üretimi yapılan ürünlerin tek çatı altında toplandığı marka. Ürün portföyü şeker, şekerleme, çikolata, unlu mamüller, dondurulmuş ürünler, modern seracılık ürünleri, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri ile bitkisel yağlardan oluşmaktadır.