Kan sulandırıcı aspirin ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kan sulandırıcı aspirin ne işe yarar?
  2. Aspirin 500 mg ne ise yarar?
  3. Şampuana kac tane aspirin konulur?
  4. Coraspin günün hangi saatinde Alınmalı?
  5. Kan sulandırıcı hangi saatte alınmalı?

Kan sulandırıcı aspirin ne işe yarar?

Ateş düşürücü ve kan sulandırıcı olan Aspirin, ayrıca anti-enflamatuar özelliğe olduğu için romatoid artrit gibi eklem iltihaplanmalarının tedavisinde de kullanılır. Aspirinin düşük dozda kullanımı, kanın pıhtılaşmasını önler. Bu nedenle felç ya da kalp krizinin tekrarının önlenmesi için kullanılır.

Aspirin 500 mg ne ise yarar?

ASPİRİN, asetilsalisilik asit adlı etkin maddeyi içeren ağrı kesici, ateş düşürücü, yangı (iltihap) giderici etkilere sahip bir ilaçtır. Her tablet etkin madde olarak 500 mg asetilsalisilik asit içerir. ASPİRİN, 20 tabletlik ambalajlarda sunulur.

Şampuana kac tane aspirin konulur?

İki adet aspirini ezerek ufalanmasını sağlayabilir ve kullandığınız şampuanın içine dökebilirsiniz. Şampuan kabını güzelce sallayarak karıştırabilirsiniz ve saçınıza duş esnasında bu karışımı sürerek temizleyebilirsiniz. Bunu yaparken de şampuanı durulamadan önce 3 ya da 5 dakika saçınızda bekletmeniz önerilmektedir.

Coraspin günün hangi saatinde Alınmalı?

Akşam saatlerinde alınması daha uygundur. Aç ya da tok olarak alınabilir. Bir bardak su ile alınmalıdır. Genellikle her gün 5 mg (1 tablet) olarak başlanır.

Kan sulandırıcı hangi saatte alınmalı?

İlacı her gün aynı saatte almak önemlidir. Akşam saatlerinde alınması daha uygundur. Aç ya da tok olarak alınabilir. Bir bardak su ile alınmalıdır.