Trendyol kurye maaşları nasıl?

İçindekiler:

  1. Trendyol kurye maaşları nasıl?
  2. Trendyol Go kaç para?
  3. Trendyol Go kurye kaç saat çalışır?
  4. Moto kurye ne kadar kazanıyor?
  5. Getir minimum sepet tutarı ne kadar?
  6. Getir en az kaç tl sipariş verilir?
  7. MNG girişimci kurye ne kadar maaş alır?

Trendyol kurye maaşları nasıl?

Trendyol Araçlı Kurye Maaşları 2021 İlk 40 kargoda 4 TL + KDV ve sonraki kargolar için de 3,5 TL + KDV olarak fiyatlandırılmaktadır. Günde 70 altında kargo dağıtımı gerçekleştirirseniz otomatik 70'e tamamlanmaktadır. ... Günde ortalama 100 kargo teslim edilip dağıtıldığında 400 TL civarında bir gelir elde edilebiliyor.

Trendyol Go kaç para?

Trendyol go saatte ortalama “24 TL” gibi bir getirisi var. Masrafların hepsi kuryeye ait (vergiler, yakıt, sigorta vs.). Part Time ortalama şekilde çalışınca “2.500 TL” gibi bir kazanç elde edilebiliyor.

Trendyol Go kurye kaç saat çalışır?

Çalışma saat aralıkları “Sabah 10:00 – Gece 24:00”

Moto kurye ne kadar kazanıyor?

Peki moto kurye ayda ne kadar kazanır? Günde en az 10 saat çalıştıklarını anlatan Burhan Akgün, "Ortalama gelirimiz ile 6 bin lira arasında değişiyor. 16 saat çalışan 6 bin lira kazanıyor.

Getir minimum sepet tutarı ne kadar?

Getirbüyük hizmetinde minimum sipariş fiyatı 100 TL olarak belirlenmiş ve fiyatlar market fiyatlarıyla eşdeğer tutulmuş. Getir bu hamle ile pazara dahil olan yeni rakiplerinden pazarı büyütecek bir hamle yapıyor.

Getir en az kaç tl sipariş verilir?

Getir'den sipariş vermek için minimum teslimat tutarınız 25 TL olması gerekmekte. Getir getirme ücreti olarak 3.5 TL almakta. 31 Ağustos 2020 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile saat 18:00'e kadar getirme ücreti alınmamakta.

MNG girişimci kurye ne kadar maaş alır?

Girişimci kurye ne kadar kazanır Girişimci kuryeler gider kalemlerinin çoğunu kendileri karşıladıkları için toplam gelirlerinden ortalama 2000-3000 TL giderleri düşmektedir. Bu sonuca göre girişimci kuryeler ortalama 6000 TL kazanır.