Askere Gideceğim yeri ne zaman belli olur?

İçindekiler:

  1. Askere Gideceğim yeri ne zaman belli olur?
  2. Terhis tarihi nereden öğrenilir?
  3. Askerlik sonuçlarına nasıl bakılır?
  4. Hakkınızda er sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır 2021 ne demek?

Askere Gideceğim yeri ne zaman belli olur?

ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Seçim ve sınıflandırma sonuçları 16 Temmuz 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak.

Terhis tarihi nereden öğrenilir?

Belgenin aslını e devletten alabilirsiniz. E devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama butonu yerine askerlik durum belgesi sorgulama yazarak çıkan ilk sayfaya tıklayın. Ardından buradan belge yazdıra tıklayarak askerlik durum belgenizi hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz.

Askerlik sonuçlarına nasıl bakılır?

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, temmuz, ağustos, eylül 2021 döneminde sevke tabi yedek subay, yedek astsubay adayları ile erbaş ve erlerin sınıflandırma sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Sonuçlar, e-Devlet ve Askerlik Şube Başkanlıklarından öğrenilebilecek.

Hakkınızda er sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır 2021 ne demek?

Söz konusu uyarının sebebi askerlik yerinin henüz belli olmadığı ya da yanlış ekranlardan bakıyor olabilirsiniz. Askerliğe başlama yeri yani diğer bir adıyla acemi birliği o celp döneminde olmadığı için söz konusu "Hakkınızda Herhangi Bir Sınıflandırma Sonucu Bulunmamaktadır" şeklinde de uyarı alabiliyor olabilirsiniz.