Ne kadar dakikam kaldığını nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Ne kadar dakikam kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  2. Avea paket nasıl öğrenilir?
  3. Türk Telekom kac dk sorgulama?
  4. Türk Telekom'dan kalan paket nasıl öğrenilir?
  5. Türk Telekom faturalı tarifemi nasıl öğrenebilirim?
  6. Vodafone'da bakiye nasıl sorgulanır?

Ne kadar dakikam kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Kalan dakikalarımı nasıl öğrenebilirim? Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Avea paket nasıl öğrenilir?

Türk Telekom Kısa Mesajla Paket Sorgulama “TARIFEM” yazarak 5555'e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz. Tarife ve paket bilgileriniz telefonunuza SMS olarak gelecektir. SMS ile kısa mesaj yöntemini kullanarak tarife ve paket bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Türk Telekom kac dk sorgulama?

Tarife, Paket ve Kampanyalara ait kalan toplam sürenizi, SES yazıp 5555'a SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Kamu tarifelerindeki grup içi kullanım süresini DAKIKA yazıp 5555'a SMS göndererek öğrenebilirsiniz. SMS yazıp 5555'e SMS göndererek, kalan internet kullanımını öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom'dan kalan paket nasıl öğrenilir?

9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom faturalı tarifemi nasıl öğrenebilirim?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz. Bu tutara vergiler, indirimler, son günlerdeki kullanımınız ve sabit ücret dahil değildir.

Vodafone'da bakiye nasıl sorgulanır?

Vodafone Kaç Kontur Kaldığını Nasıl Öğrenirim Vodafone faturasız hattınızda ne kadar bakiye kaldığını öğrenmek için; 7501'i arayarak. mesajınıza BAKIYE yazıp 7501'e mesaj göndererek. *123# yazıp arama tuşuna basarak USSD ile.