Türkiye Çek Cumhuriyeti Voleybol maçı hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Türkiye Çek Cumhuriyeti Voleybol maçı hangi kanalda?
  2. Türkiye Çekya maçı kaçta?
  3. Türkiye Isveç Voleybol Maçı saat Kaçta?
  4. Türkiye ispanya maçı ne zaman saat kaçta?
  5. A Milli Voleybol maçı hangi kanalda?
  6. Türkiye Isveç Voleybol Maçı Kaç Kaç?
  7. Türkiye Isviçre voleybol maçı hangi kanalda?

Türkiye Çek Cumhuriyeti Voleybol maçı hangi kanalda?

TÜRKİYE ÇEKYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Türkiye ile Çekya arasındaki mücadele, 29 Ağustos Pazar günü saat 17.30'da Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde oynanacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak.

Türkiye Çekya maçı kaçta?

Türkiye ile Çekya arasındaki mücadele, bugün Bulgaristan'ın Filibe kentinde oynanacak.Saat 17.30'da oynanacak karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak. Türkiye, Çekya'yı geçerse çeyrek finalde Polanya-Ukrayna maçının galibiyle karşılacak.

Türkiye Isveç Voleybol Maçı saat Kaçta?

TÜRKİYE - İSVEÇ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Türkiye İsveç maçı 22 Ağustos Pazar günü saat TSİ 17.30'da başlayacak mücadele, TRT SPOR Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

Türkiye ispanya maçı ne zaman saat kaçta?

TÜRKİYE İSPANYA AMPUTE MİLLİ TAKIM MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? Son şampiyon Türkiye, finalde 19 Eylül Pazar günü ev sahibi Polonya'yı 2-1 yenen İspanya'yla karşılaşacak. Müsabaka, TSİ 21.00'de oynanacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

A Milli Voleybol maçı hangi kanalda?

Türkiye-Hollanda voleybol maçı tarihinde saat 18.00'de başlayacak. Mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak ve şifresiz olacak.

Türkiye Isveç Voleybol Maçı Kaç Kaç?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası D Grubu'ndaki 3. maçında İsveç'i 3-0 yendi.

Türkiye Isviçre voleybol maçı hangi kanalda?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 CEV Avrupa Şampiyonası'ndaki 3. maçında bugün İsveç ile karşılaşacak. Romanya'nın Kaloşvar şehrindeki BT Arena'da oynanacak maç, saat 17.30'da başlayacak. Müsabaka, TRT Spor Yıldız kanalından yayımlanacak.