cellat36 kaç doğumlu?

İçindekiler:

  1. cellat36 kaç doğumlu?
  2. Fenomen Cellata ne oldu?
  3. Özgür Deniz mesleği ne?
  4. Ceren Yaldızın sevgilisi kimdir?
  5. cellat36 hangi ülkede yaşıyor?
  6. cellat36 kaç takipçisi var?
  7. Ceren Yaldız kimdir 2021?
  8. TikTok Ceren Yıldız nereli?
  9. Berkejuan kaç yaşinda?

cellat36 kaç doğumlu?

Bu içerik üreticilerinden biri olan “Cellat36” kullanıcı adına sahip olan Özgür Deniz son zamanlarda birçok kişi tarafından oldukça çok merak ediliyor. 5 Haziran 1999 tarihinde dünyaya gelen Özgür Deniz'in Tiktok'ta 5.4 milyon takipçisi bulunmaktadır. 22 yaşında olan içerik üreticisi aslen Karslıdır.

Fenomen Cellata ne oldu?

Geçtiğimiz gün başarılı fenomen Özgür Deniz Cellat, yüzünde çıkan yaralar nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Başarılı fenomenin rahatsızlığının nedeni ise hala belli değil. Kimseyle görüştürülmeyen Cellat'ın sağlık durumunu ise yakınları Cellat'ın sevenleriyle paylaşmaya devam ediyor.

Özgür Deniz mesleği ne?

2006 yılında yazarlığa başlayan Özgür Deniz, birçok farklı Dergi ve Gazetelerde köşe yazarlığı yapmış, Kişisel Gelişim, Sosyal Başarı, Özgüven, Girişimcilik Ruhu, Mutluluk, Aile İlişkileri, Motivasyon, Çalışan Bağlılığı, Takım Çalışması gibi konularda Türkiye'nin çeşitli yerlerinde eğitim vermeye devam etmektedir.

Ceren Yaldızın sevgilisi kimdir?

Ceren Yaldız - Kürşat JUAN Ceren Yaldız TikTok fenomenleri arasında yer alan Kürşat JUAN ile bir dönemler sevgiliydi ve beraber TikTok videoları çekiyorlardı.

cellat36 hangi ülkede yaşıyor?

TikTok fenomeni Özgür Deniz (cellat36), 5 Haziran 1999 Kars doğumludur.

cellat36 kaç takipçisi var?

Cellat36'yı Tiktok'ta takip eden kişi sayısı 6,1 milyon kişi.

Ceren Yaldız kimdir 2021?

tarihinde Bursa'da doğan Ceren Yaldız 18 yaşındadır. Ailenin tek çocuğu olan Ceren Yaldız babasını 2,5 yaşındayken kaybetmiştir. Ceren Yaldızi sosyal medya paltformu olan TikTok uygulamasında farklı konsept ve ilginç videolarıyla ön plana çıkmış ve Youtube kanalı açmıştır.

TikTok Ceren Yıldız nereli?

2002 yılında dünyaya gelen Ceren Yaldız aslen Bursalıdır ve Bursa'da doğmuştur. Ailenin tek çocuğu'dur, uzun süredir Youtube, İnstagram ve Tiktok hesapları üzerinden paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Boyu 1.68 cm, kilosu ise 50'dir. Henüz 2.5 yaşında iken babasını yitirmiştir.

Berkejuan kaç yaşinda?

Aslen Trabzonlu olan Berke Juan, 17 Haziran 2003 tarihinde dünyaya gelmiştir. Youtube'da 1.1 milyon abonesi bulunan Berke Sezer Yardım'ın diğer sosyal medya platformlarında da yüksek takipçisi mevcuttur. Berke Juan'ın instagramda 1 milyon takipçisi bulunurken, twitterda 170 bin takipçisi vardır.