E-sertifika sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?

İçindekiler:

  1. E-sertifika sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?
  2. E-sertifika iş güvenliği sınavı ne zaman?
  3. AÖF e-sertifika ne işe yarar?
  4. E-sertifika nasıl verilir?
  5. Siyaset Bilimi e sertifika ne işe yarar?
  6. AÖF e sertifika ücretleri ne kadar?
  7. Sertifikalar kaç yıl geçerli?
  8. Hangi sertifikaları alabilirim?

E-sertifika sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?

27 Eylül 2020 tarihinde yapılan 2020 Bahar ve Yaz dönemi e-Sertifika Programları sınav sonuçları ile 4 Ekim 2020 tarihinde yapılan Yerel Yönetimler e-Sertifika Programları sınav sonuçları açıklandı.

E-sertifika iş güvenliği sınavı ne zaman?

Sınav tarihinde belirli merkezlerde tek oturumda yapılacaktır. Başvuru sırasında adaylar sınav merkezini tercih edebilirler. Başvuru esnasında beş farklı il seçilmesi gerekmektedir. O beş ilden tercih sırasına göre ilk hangi ilde sınav yeri açılıyorsa adaylar o ile yerleştirilmektedir.

AÖF e-sertifika ne işe yarar?

e-Sertifika, mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyenler için Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi bünyesinde hazırlanan sertifika programlarını içerir. ... Uzaktan öğretim yöntemine göre tasarlanan e-Sertifika Programlarında dersler Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirilir.

E-sertifika nasıl verilir?

Bu materyallere ulaşmak için ihtiyacınız olan tek şey internet bağlantısı olan bir cep telefonu, tablet ya da bilgisayardır. Eğitim tamamlandıktan sonra bir sınav yapılır ve katılımcılara sertifika verilir. Sertifikalar isme göre düzenlenmiş tek nüsha Türkçe ve İngilizce şeklinde verilir.

Siyaset Bilimi e sertifika ne işe yarar?

Siyaset Bilimi e-Sertifika Programı, siyaset biliminin temel kavramları ile Türk siyasal hayatı ve kamu yönetimi ile ilgili bilgiler sunmayı amaçlamaktadır.

AÖF e sertifika ücretleri ne kadar?

Anadolu Üniversitesi e sertifika ücretleri 250-500 TL arasında değişebilmektedir. Öğrenciler, başarısız oldukları dersleri tekrar almaları halinde 250-125 TL arasında bir ücret ödemektedir.

Sertifikalar kaç yıl geçerli?

Sürücü Sertifikalarının 2 yıl geçerliliği bulunmaktadır. Sertifika Tarihi başarılı olduğunuz direksiyon sınav tarihidir bu tarihten itibaren 2 yıl içinde sürücü belgesi almak için nüfus müdürlüğüne başvurmazsanız sertifikanın geçerliliği sona erer ve iptal olur.

Hangi sertifikaları alabilirim?

İş Başvurusunda En Çok İstenen Sertifikalar
  • Kişisel gelişim eğitimleri.
  • Satış ve pazarlama eğitimleri.
  • İletişim Eğitimleri.
  • İş hayatı eğitimleri.
  • Finans ve muhasebe eğitimleri.
  • Yabancı dil eğitimleri.
  • İşletme eğitimleri.
  • İnsan kaynakları eğitimleri.
Daha fazla öğe...