Gebze Marmaray nereye gidiyor?

İçindekiler:

  1. Gebze Marmaray nereye gidiyor?
  2. Marmaray Gebze Yenikapı kaç dk?
  3. Gebze Marmaray istasyonu hangi mahallede?
  4. Gebze Marmaraya hangi otobüs gider?
  5. Marmaray Anadolu yakasında nereye kadar gidiyor?
  6. Gebze Küçükçekmece Marmaray kaç dakika?
  7. Gebze 510 nereden geçiyor?
  8. Pendik Üsküdar Marmaray kaç durak?

Gebze Marmaray nereye gidiyor?

Marmaray banliyö trenleri Gebze-Halkalı arasındaki 76 km'lik mesafede 43 istasyon ile hizmet vermektedir. Gebze-Halkalı arasında YHT'lere aktarma yapılan istasyonlarımız: Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı.

Marmaray Gebze Yenikapı kaç dk?

MARMARAY KAÇ DAKİKADA GİDİYOR? Gebze'den Halkalı'ya seyahat süresi 185 dakikadan 115 dakikaya inmiştir. Bakırköy'den Bostancı'ya 37 dakika gidilmekle beraber, Söğütlüçeşme-Yenikapı'nın seyahat süresi ise 12 dakika olmuştur.

Gebze Marmaray istasyonu hangi mahallede?

İstasyon Mahallesi'nin Marmaray Projesi'nin hizmete girmesiyle Gebze'nin en önemli merkezlerinden biri haline geleceğini ifade eden Başkan Köşker, “Her gün yüz binlerce insanın gelip gideceği İstanbul'un giriş kapısı olacak olan İstasyon mahallemizi yeni bir çekim merkezi yapacağız.

Gebze Marmaraya hangi otobüs gider?

Gebze şehrinde Gebze Marmaray İstasyonu konumuna en yakın duraklar ile Otobüs hatları
  • 402. Kent Önü-G.T.Ü-Di̇lovası-Deri̇nce-İzmi̇t-Otogar (d 100 )
  • 406. İnönü-Sırasöğütler.
  • 503. Kentönü-Gebze Tekni̇k Üni̇.-Nenehatun-İstasyon-Fati̇h Dh.
  • 507. Darıca-Nene Hatun.
  • 525. Kent Önü-Marmaray İstasyon-Mustafa Paşa Cami̇i̇

Marmaray Anadolu yakasında nereye kadar gidiyor?

Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası'na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze'de ...

Gebze Küçükçekmece Marmaray kaç dakika?

Gebze-Halkalı arasında 15 dakika aralıklarla seferi bulunan Marmaray'ın toplamda 43 durağı var ve en uzun mesafe ise 115 dakika sürüyor.

Gebze 510 nereden geçiyor?

GOSB'dan Marmaray'a ulaşım için GOSB'un içinden geçen 510 hat numaralı Dudayev – Darıca – Farabi DH – Fatih DH – Yeni Kent – OSB otobüsü kullanılabilir. 510 hat numaralı Dudayev – Darıca – Farabi DH – Fatih DH – Yeni Kent – OSB otobüs seferlerine ait güzergah ve hareket saati bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Pendik Üsküdar Marmaray kaç durak?

MARMARAY (Marmaray) MARMARAY tren hattının ilk durağı Maltepe olup son durağı Halkalı durağıdır. MARMARAY (Maltepe‎→Halkalı), her gün çalışıyor. Ek bilgi: MARMARAY hattında 26 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 73 dakika.