IDO Marmara Adası seferleri ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. IDO Marmara Adası seferleri ne zaman başlıyor?
  2. Marmara Adası Nasıl Gidilir?
  3. İstanbul marmara adası arabayla nasıl gidilir?
  4. Avşadan Marmara adasına nasıl gidilir?
  5. Istanbuldan Marmara adasına araçla nasıl gidilir?
  6. Balıkesir otogardan Avşa Adasına nasıl gidilir?

IDO Marmara Adası seferleri ne zaman başlıyor?

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, havaların ısınmasıyla özellikle hafta sonları İstanbul'a yakın tatil ve dinlenme merkezlerine ilgi arttı. İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa ve Marmara Adası seferleri 18 Nisan'da başlayacak.

Marmara Adası Nasıl Gidilir?

Marmara Adasına deniz otobüsleri ile kolay bir şekilde gidilebilir. Bostancı ve Yenikapı'dan sürekli deniz otobüsleri kalkmaktadır. Bostancı'dan Marmara Adasına gidiş yaklaşık 3.5 saat sürmektedir. Adaya Tekirdağ üzerinden tekneler ile çok daha uygun fiyatlara da gitmeniz mümkündür.

İstanbul marmara adası arabayla nasıl gidilir?

Marmara Adası'na karayolu veya havayolu ile ulaşım mümkün olmadığı için sadece denizyolu üzerinden ulaşılabiliyor. Arabalı vapur ve feribot seferlerinin yaz-kış işlediği adaya ulaşım özellikle kış aylarında yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı aksayabilse de tüm yıl boyunca seferler mevcut.

Avşadan Marmara adasına nasıl gidilir?

Gestaş Erdek – Avşa AdasıMarmara Adası Feribot-Vapur Seferleri 2021. Gestaş Erdek arabalı feribotları ile yaklaşık 2 saatte Erdek'ten Avşa Adası'na ve 2 saat 30 dakikada Erdek'ten Marmara Adası'na ulaşım sağlanabilmektedir.

Istanbuldan Marmara adasına araçla nasıl gidilir?

İstanbul, Tekirdağ ve Erdek'ten, Marmara Adası'na direkt ulaşım mümkün. Tekirdağ ve Erdek'ten arabalı vapurlar hareket ederken İstanbul'dan, İDO feribotları ile Marmara Adası'na ulaşılabiliyor. Erdek - Marmara Adası vapurla yaklaşık 2 saat.

Balıkesir otogardan Avşa Adasına nasıl gidilir?

Birincisi Balıkesir'in Erdek ilçesine gideceksiniz orada ki limandan günde 3 sefer yapılmaktadır. Orada ki feribot ile Avşa Adasına ulaşabilirsiniz. İkinci bir yol ise yine Erdek üzerinden BUDO'ya ait deniz otobüsleriyle Avşa Adası'na gidebilirsiniz.