Ziraat Bankası motorlu taşıt vergisi kaç taksit?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası motorlu taşıt vergisi kaç taksit?
  2. MTV nin son ödeme günü ne zaman?
  3. Ziraat Combo MTV kaç taksit 2020?
  4. Yapilandirma vergi borcu nasil odenir?

Ziraat Bankası motorlu taşıt vergisi kaç taksit?

Ziraat Bankası: Ziraat Mobil, internet şubesi, ATM ve gib.gov. tr kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak'ın kredi kartı özelliği ile yapılacak MTV ödemelerinde 100 TL ve üzerindeki işlemlere 3 taksit uyguluyor.

MTV nin son ödeme günü ne zaman?

MTV 2021 ödemelerinin ilk taksiti Ocak ayında ödendi. İkinci taksiti ise Temmuz ayında ödenecek. 2021'e ait MTV'nin ikinci taksit ödemeleri için son gün 2 Ağustos 2021 (31 Temmuz 2021 resmi tatile rastladığı için) olarak belirlendi.

Ziraat Combo MTV kaç taksit 2020?

Kampanya Koşulları: 01-31 Ocak 2020 tarihleri arasında Bankkart ve Bankkart Başak'ın kredi kartı özelliği ile Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM, www.gib.gov.tr kanalları üzerinden yapılacak 100 TL ve üzeri MTV ödemeleri 3 taksite bölünecektir. 100 TL altı işlemlere taksit yapılmayacaktır.

Yapilandirma vergi borcu nasil odenir?

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun ile sağlanan yapılandırma, 31 Ağustos 2020'den önceki dönemlere ait ve itibarıyla kesinleşen borçları kapsayacak. Ödeme işlemleri e devlet şifresi ve T.C kimlik numarası bilgisi ile www.gib.gov.tr üzerinden yapılacak.