Ozon sütü ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ozon sütü ne işe yarar?
  2. Cilde Ozon tedavisi nedir?
  3. Ozon suyu ne demek?
  4. Ozon suyu nasıl yapılır?

Ozon sütü ne işe yarar?

Nanoteknoloji ile ayrıştırme ve tekrar birleştirme sonucu elde edilmiş ozon sütü, cilt bakımda önemli olan oksiyeni 3 katına kadar çıkarır ve zengin ozon gazının cildinizi yenilemesine yardımcı olur.Ozon Sütü Derinin hücre yapısınına kadar inerek cildin tamirini ve yenilemesini sağlar.

Cilde Ozon tedavisi nedir?

Ozonu diğer cilt bakım uygulamalarından ayıran tarafı, işlemin içten ve dıştan yapılmasıdır. Bu sayede cildin oksijenlenmesi, nemlenmesi, korunması, yenilenmesi ve normal haline dönüştürülmesi sağlanır. Böylece kalıcı etki yaratılır. Cilt temizlenir, sıkılaşır, toksinler atılır.

Ozon suyu ne demek?

Aktif Oksijen olarak da tanımlanmaktadır. Oksijene göre suya 10 kat daha fazla geçen ozon sudaki aktiviteyi artırarak insan sağlığına zararlı olan bakterileri, virüsleri, mikropları, sporları, ... Yıldırımlı havalarda yağan yağmurlu sular, ozonlu sudur.

Ozon suyu nasıl yapılır?

Ozonlu su, ¾ ü dolu olan cam bir kapta, ozon gazının suyun içine baloncuklar halinde verilmesiyle elde edilir. En az 0.4 g/h ozon üretimi olan bir ozon jeneratörü ile ozonlu su yapımı için uygundur. Ozonlu su ozonun yarılanma süresi kısa olması sebebiyle üretildikten sonra kısa bir süre içerisinde türetilmelidir.