Fenerbahçe bu sene kimi transfer etti?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe bu sene kimi transfer etti?
  2. Fenerbahçe yeni forvet aldı mı?
  3. Fenerbahçe bu sezon transfere ne kadar harcadı?
  4. Galatasaray transfere ne kadar harcadı?
  5. Fenerbahçe oyuncuları ne kadar para alıyor?

Fenerbahçe bu sene kimi transfer etti?

Fenerbahçe, Portekiz'in GD Estoril Praia takımında forma giyen ve 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Miguel Crespo'yu transfer etti. Fransa'nın Lyon şehrinde doğan 24 yaşındaki Crespo Portekiz vatandaşı... Crespo, merkez orta sahanın yanı sıra on numara ve orta saha sol pozisyonunda da görev yapabiliyor.

Fenerbahçe yeni forvet aldı mı?

Forvet transferi için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı ismi Avusturya'da buldu. Sarı Lacivertli ekip, Red Bull Salzburg'dan Mergim Berisha'yı kadrosuna kattı ve 23 yaşındaki golcü ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe bu sezon transfere ne kadar harcadı?

Yapılanma neticesinde, 23,1 milyon euro transfer geliri (bonservis) elde edildi. Yapılan transferlere ise 14,6 milyon euro harcandı. Sarı-lacivertli kulüp, toplamda 8,5 milyon euro transfer karı elde etti. Fenerbahçe'nin 2020-2021 sezonu bütçesi vergiler dahil 56 milyon euro.

Galatasaray transfere ne kadar harcadı?

Galatasaray transfere 20 milyon Euro harcadı, kadro gençleşti! - Galatasaray (GS) Haberleri.

Fenerbahçe oyuncuları ne kadar para alıyor?

FENERBAHÇE'DE yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncuların yüksek yıllık maaşları büyük problem. Gustavo 3.5 milyon Euro, Samatta 3 milyon Euro, Sosa 2.5 milyon Euro, Tisserand 1.8 milyon Euro, Zanka 1.6 milyon Euro, Dirar 1.5 milyon Euro ve Diego Perotti 1.5 milyon Euro senelik maaş alıyor.