Beşiktaş malatya kaç kaç?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş malatya kaç kaç?
  2. Malatya Beşiktaş maçı ne zaman 2020?
  3. Malatya Beşiktaş maçı ne zaman?
  4. Besiktas ajax macını hangi kanal veriyor?
  5. Alanya Beşiktaş maçı golleri kim attı?
  6. Beşiktaş Alanyaspor'un gollerini kim attı?
  7. Malatya Teknik direktor kim?

Beşiktaş malatya kaç kaç?

(ÖZET) Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maç sonucu: 3-0 - Beşiktaş (BJK) Haberleri - Spor.

Malatya Beşiktaş maçı ne zaman 2020?

Yeni Malatyaspor vs Beşiktaş, 13.07.2020.

Malatya Beşiktaş maçı ne zaman?

BEŞİKTAŞ - YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı 11 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

Besiktas ajax macını hangi kanal veriyor?

Ajax-Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı 28 Eylül Salı akşamı Amsterdam Johan Cruyff Arena'da oynanacak ve dev karşılaşma TSİ 19.45'te başlayacak. Fransız hakem Benoit Bastien'in yöneteceği mücadele, Exxen'den canlı yayınlanacak.

Alanya Beşiktaş maçı golleri kim attı?

Geçen hafta derbide Galatasaray'a 2-0 yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Beşiktaş, sahasında ağırladığı Aytemiz Alanyaspor'u Adem Ljajic ve Ricardo Quaresma'nın golleriyle 2-1 mağlup ederek azalan şampiyonluk umudunu son iki haftaya taşıdı.

Beşiktaş Alanyaspor'un gollerini kim attı?

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Alanyaspor'u konuk etti. Siyah-beyazlılar 3 puanı 3 golle aldı. Beşiktaş'ın gollerini 11'de Cenk Tosun, 58'de Ghezzal ve 84'de Nkoudou kaydetti.

Malatya Teknik direktor kim?

Malatyaspor arayışını sonalndırdı ve teknik direktörlük görevine İrfan Buz getirildi. Yeni Malatyaspor'u TFF 1. Lig'den Süper Lig'e taşıyan 53 yaşındaki teknik adam, sonrasında Osmanlıspor, Samsunspor, Bursaspor ve son olarak Kasımpaşa'da görev aldı.