Tubitak lise proje Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Tubitak lise proje Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. Tubitak 2204-a nasıl başvuru yapılır?
  3. 2021 tubitak projeleri ne zaman?
  4. Tubitak 2021 lise ne zaman?
  5. Tubitak yarışmalarına katılmak bize ne kazandırır?
  6. Tübitak 1001 projesine kimler başvurabilir?
  7. Arbis okul kaydı nasıl yapılır?

Tubitak lise proje Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuru işlemi ONLINE olarak TÜBİTAK sistemi üzerinden ORTAOKUL için danışman öğretmen tarafından, LİSE için öğrenci tarafından yapılır. Proje başvurusunun bütün aşamalarında Internet Explorer ve Firefox tarayıcı programlarını kullanmanız önerilir.

Tubitak 2204-a nasıl başvuru yapılır?

Başvurular https://e- bideb. tubitak.gov.tr adresinden danışman öğretmen tarafından çevrimiçi olarak yapılır. Danışman öğretmen sisteme kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak proje ve öğrenci bilgilerini kaydeder.

2021 tubitak projeleri ne zaman?

Bu kapsamda 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Çağrı Metni yayınlanmıştır. 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına başvurular tarihinde başlayacak ve 22 Ocak 2021 saat 17.30'a kadar devam edecektir.

Tubitak 2021 lise ne zaman?

52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması sergisi ve ödül töreni, yarışmada Birincilik, İkincilik ve Üçüncülük ödülü kazanan proje sahiplerinin katılımıyla 24-25 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde yapılacaktır.

Tubitak yarışmalarına katılmak bize ne kazandırır?

Bu yarışmaların temel amacı, gençlerimizi düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettiklerini araştırmaya teşvik ederek gelecekte karşılaşacakları problemlere çözümler üretebilen, 21. yüzyıl becerilerine sahip bireylerin yetişmesini sağlamaktır.

Tübitak 1001 projesine kimler başvurabilir?

Kimler Başvurabilir? durumunda, en az dört yıllık üniversite lisans eğitimi almış olmaları yeterlidir. Herhangi bir kuruluşta çalışmayan emekliler, PTİ almamak şartıyla proje ekibinde araştırmacı veya danışman olarak görev alabilirler.. ... Proje yürütücüsü, projeyi öneren kuruluşun kadrolu personeli olmak zorundadır.

Arbis okul kaydı nasıl yapılır?

https://arbis.tubitak.gov.tr/ web sitesine girildikten sonra sağ üst köşede yer alan "Arbis'e Giriş" tıklanır. Daha önce kayıt oluşturulmadı ise "Yeni Kullanıcı Kaydı" butonu tıklanır. Açılan form doldurularak "Kaydet" tıklanılarak üye olunabilir.