Far Cry 3 kaç gb ram?

İçindekiler:

  1. Far Cry 3 kaç gb ram?
  2. Far Cry 3 DirectX kaç?
  3. Far Cry kaç gb ram?
  4. Far Cry 3 ücretli mi?
  5. Far Cry 3 ne zaman çıktı?
  6. Far Cry 3 ücretsiz nasıl alınır?
  7. Far Cry 3 Kim yaptı?
  8. Far Cry 3 neyi anlatıyor?

Far Cry 3 kaç gb ram?

Oyunun görüntüleri gözünüze iyi gözükmesini istiyorsanız AMD Radeon Hd 2900 ve üstü kullanmanız gerekiyor veya 512 Mb DirectX 9.0 uyumlu ekran kartınız olması gerekiyor. Oyun Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 ya da daha iyisini kaldırıyor. RAM konusunda ise en az 4 GB RAM belleğinizin olması gerekiyor.

Far Cry 3 DirectX kaç?

Far Cry 3 normal güçlü PC'lerden en yüksek PC'lere kadar geniş bir alana hitap etmeyi planlıyor. İşte minimum, önerilen ve yüksek performans gereksinimleri. Ekran Kartı: 512 MB DirectX 9.0 ve Shader Model 4.0 uyumlu özelliklerine sahip olmalı.

Far Cry kaç gb ram?

Far Cry 5 minimum sistem gereksinimleri çerçevesinde, minimum 8 GB ram önerilen olarak 8 GB ram kullanılması tavsiye ediliyor.

Far Cry 3 ücretli mi?

Ancak bu sefer oyun geri alınmıyor. Tamamen sizin oluyor. 2012 yılında piyasaya sürülen Far Cry 3, uzun bir süre adından söz ettirmişti. Far Cry 4 ve Far Cry 5'ten sonra popülerliğini kaybetse de bizce hala serinin en sevilen oyunu olan Far Cry 3, şimdi tamamen ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Far Cry 3 ne zaman çıktı?

Far Cry 3/İlk piyasaya sürülme tarihi

Far Cry 3 ücretsiz nasıl alınır?

Ubisoft Connect Uygulaması Üzerinden Ubisoft Connect PC uygulamasını https://ubisoftconnect.com/en-US/ adresinden indirip yükleyin. Ubisoft Connect hesabına giriş yapın. Mağaza sekmesine gidin ve Far Cry 3'ü arayın. Oradan Ücretsiz Al'ı seçin.

Far Cry 3 Kim yaptı?

Far Cry 3
GeliştiriciRed Storm Entertainment Ubisoft Shanghai Massive Entertainment
YayımcıUbisoft
YapımcıUbisoft Montreal
BesteciBrian Tyler
7 satır daha

Far Cry 3 neyi anlatıyor?

Far Cry 3 oyunun konusu ise kısaca şöyle: Vaas ailelerinden fidye isteyip onları köle olarak satmayı planlarken Jason'un asker olan abisiyle birlikte kaçarken abisi Vaas tarafından öldürülür. Esir kampından kaçmayı başaran Jason adanın yerli halkı olan Rakyat kabilesinden Dennis adında biri tarafından kurtarılır.