Beşiktaş Üsküdar Motor çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Üsküdar Motor çalışıyor mu?
  2. Üsküdar Beşiktaş motor kaça kadar?
  3. Üsküdar Kabataş motor çalışıyor mu?
  4. Üsküdar Adalar kaç dk?
  5. Beşiktaş Vapuru en son kaçta?
  6. Beşiktaş vapuru kaçta bitiyor?
  7. Beşiktaş Üsküdar Vapuru kaç dk?
  8. Kartal Adalar kaç dakika?
  9. Üsküdar Adalar nasıl gidilir?
  10. Istanbul vapur seferleri saat kaça kadar?
  11. Eminönü Üsküdar Vapur kaç dk sürüyor?
  12. Karaköyden Üsküdara vapur var mı?

Beşiktaş Üsküdar Motor çalışıyor mu?

ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ vapur hattının ilk durağı Beşiktaş (Dentur) olup son durağı Üsküdar (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ (Beşiktaş (Dentur)‎→Üsküdar (Dentur)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.

Üsküdar Beşiktaş motor kaça kadar?

Üsküdar - Beşiktaş
HAFTA İÇİ ve CUMARTESİPAZAR ve RESMİ TATİLLER
ÜSKÜDAR06:10 - 00:45 Sürekli Sefer06:20 - 00:45 Sürekli Sefer
BEŞİKTAŞ06:20 - 01:00 Sürekli Sefer06:30 - 01:00 Sürekli Sefer
1 satır daha

Üsküdar Kabataş motor çalışıyor mu?

ÜSKÜDAR - KABATAŞ (Dentur Avrasya) ÜSKÜDAR - KABATAŞ vapur hattının ilk durağı Kabataş (Dentur) olup son durağı Üsküdar (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDAR - KABATAŞ (Kabataş (Dentur)‎→Üsküdar (Dentur)), her gün çalışıyor.

Üsküdar Adalar kaç dk?

Sadece Turyol firmasının düzenlediği sefer yaklaşık 1 saat 30 dakika sürüyor.

Beşiktaş Vapuru en son kaçta?

İlk vapur 06:45'te kalkıp 07:05'te Beşiktaş iskelesine varmaktadır. Her 10 dakikada bir sefer devam etmektedir ve en son sefer 20:45'te sona ermektedir. Sadece cuma ve cumartesi günleri son vapur akşam 21:15'te kalkmaktadır. Haftanın her günü seferler düzenlenmekte, hafta içi tüm saatler aynı şekilde devam etmektedir.

Beşiktaş vapuru kaçta bitiyor?

KADIKÖY - BEŞIKTAŞ vapur hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 07:15'da çalışmaya başlıyor ve 23:45'da bitiyor.

Beşiktaş Üsküdar Vapuru kaç dk?

ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ vapur hattının ilk durağı Üsküdar (Dentur) olup son durağı Beşiktaş (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ (Üsküdar (Dentur)‎→Beşiktaş (Dentur)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.

Kartal Adalar kaç dakika?

KARTAL - BÜYÜKADA - HEYBELIADA (Prenstur) Ek bilgi: KARTAL - BÜYÜKADA - HEYBELIADA hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 35 dakika.

Üsküdar Adalar nasıl gidilir?

Adalar'a ulaşım söz konusu olduğunda, tek ulaşım seçeneği denizyolu ile ulaşımdır. İstanbul içi toplu taşıma araçlarını kullanarak; Kadıköy, Eminönü ve Bostancı vapur iskelelerine aktarma yaptıktan sonra, Adalar vapur seferlerini kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Istanbul vapur seferleri saat kaça kadar?

Buna göre, saat 21.00'e kadar yapılan tarifeli seferler söz konusu hatlarda uzatıldı. Her iki hatta da karşılıklı uzatılan seferler kapsamında, Eminönü'den saat 00.50'de, Kadıköy'den saat 01.00'de en son sefer yapılacak. Eminönü'den kalkan vapurlar, Karaköy'e uğrayarak seferlerini Kadıköy'de sonlandıracak.

Eminönü Üsküdar Vapur kaç dk sürüyor?

ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ (Şehir Hatları) Ek bilgi: ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ hattında 4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.

Karaköyden Üsküdara vapur var mı?

KARAKÖY - ÜSKÜDAR vapur hattı (Karaköy (Turyol)‎→Üsküdar (Turyol)), Karaköy (Turyol) konumundan başlayıp Üsküdar (Turyol) konumuna gidene kadar 2 duraktan geçiyor. KARAKÖY - ÜSKÜDAR vapur hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 07:35'da çalışmaya başlıyor ve 19:40'da bitiyor.