Belgrat ormanına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Belgrat ormanına nasıl gidilir?
  2. Belgrad Ormanı saat kaça kadar açık?
  3. Belgrad Ormanı otobüsle nasıl gidilir?
  4. Belgrad Ormanı piknik alanında mangal yakmak yasak mi?
  5. Belgrad Ormanı'na giriş yasak mı?
  6. Esenlerden Belgrad Ormanı'na nasıl gidilir?
  7. Belgrad Ormanına metrobüsle nasıl gidilir?
  8. Belgrad Ormanı mangal serbest mi?
  9. Aydos Ormanına giriş yasak mı?

Belgrat ormanına nasıl gidilir?

Metrodan Hacıosman İstasyonu'nda inin (son durak). Metro çıkışındaki iett otobüs duraklarından 42HM numaralı otobüse binin. Otobüsten Bahçeköy Durağı'nda inin (son durak). Duraktan sonra cadde boyu 100 metre kadar yürüdükten sonra Belgrad Ormanı Ana Girişi 'ne ulaşmış olacaksınız.

Belgrad Ormanı saat kaça kadar açık?

Belgrad Ormanı 24 saat açık.

Belgrad Ormanı otobüsle nasıl gidilir?

42T, 42R, 42M, 42HM veya 153 numaralı otobüsler ile Belgrad ormanına ulaşmak mümkündür. Bunun dışında D2 otobüs hattı ile de ulaşmak mümkündür. D2 otobüs hattı sadece cumartesi ve pazar günleri hizmet vermektedir. Bu otobüs ortalama 2,5 saat ara ile hareket etmektedir.

Belgrad Ormanı piknik alanında mangal yakmak yasak mi?

Orman Kanunu kapsamında kentteki ormanlara giriş ve çıkışların yasaklandığını anımsatan Ulu, şu bilgileri verdi: "Orman içerisindeki alanlarda, yollarda piknik yapmak aynı zamanda park yapmak, mola vermek, ateş yakmak, semaver yakmak kesinlikle yasaklanmıştır.

Belgrad Ormanı'na giriş yasak mı?

Belgrad Ormanı'na giriş serbest... Ancak piknik için mangal yakmak ve piknik tüpü kullanmak yasak.

Esenlerden Belgrad Ormanı'na nasıl gidilir?

Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Merter istasyonunda inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inip Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Hacıosman son durakta inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız.

Belgrad Ormanına metrobüsle nasıl gidilir?

Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inip Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Hacıosman son durakta inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 42HM'ye binerek son durakta indiğinizde indiğinizde Belgrad Ormanı'na ulaşabilirsiniz.

Belgrad Ormanı mangal serbest mi?

Madde 3 – İlimizdeki ormanlarda ve orman içi yollarda mola vermek, piknik yapmak, mangal, semaver vb. ateş yakmak yasaktır.

Aydos Ormanına giriş yasak mı?

İstanbul'daki mesire alanları ile ormanlar da 31 Ağustos'ta biten yasağın ardından açılacaktı. Ancak İstanbul Valiliği yeni bir karar alarak bu tarihin 30 Eylül'e kadar uzatıldığını duyurdu.. Bu durumda, Kemerburgaz, Aydos, Belgrad gibi ormanlara giriş yasağı 30 eylül'e kadar devam edecek.