EBA Öğrenci girişi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. EBA Öğrenci girişi nasıl alınır?
  2. Vodafone 8 GB internet nasıl alınır?
  3. EBA için 8 GB internet nasıl alınır vodafone?
  4. Devletin verdiği 8 GB internet nerede kullanılır?

EBA Öğrenci girişi nasıl alınır?

Sisteme kayıtlı cep telefonu numarasını gir ve “Gönder” butonuna bas (Sisteme kayıtlı cep telefonu numaran yoksa öğretmeninden veya velinden tek kullanımlık şifre edinerek ve “Öğrenci olarak EBA şifremi nasıl oluştururum” bölümünden yardım alarak şifreni yeniden oluşturabilirsin).

Vodafone 8 GB internet nasıl alınır?

Vodafone Bedava 8 GB İnternet Paketi Bu hediye herkes için yalnızca bir seferliğine geçerlidir. Sizde 8 GB internet için, Super2GB yazarak 3636'ya kısa mesaj (sms) gönderin ve hattınıza yeni tanımlı olan internet paketi yüklenecektir. Ancak ikinci ay yüklendiği zaman ücret kesebilecek olduğunu unutmamalısınız.

EBA için 8 GB internet nasıl alınır vodafone?

EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altındaki EBA kanalını takip ettikten sonra mesaj gönder bölümünde bulunan Hemen Kazan seçeneği içerisinde başvuruda bulunarak hizmetten yararlanmaya başlayabilir.

Devletin verdiği 8 GB internet nerede kullanılır?

EBA (Eğitim Bilişim Ağı) mobil uygulaması ve eba.gov.tr yönüne ücretsiz 8 GB internet otomatik bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır.