Aidata Alim tablet kaç gb?

İçindekiler:

  1. Aidata Alim tablet kaç gb?
  2. Aidata tablet ne malı?
  3. MEB Dagittigi tablet kac gb?
  4. Milli Eğitimin verdiği internet kaç gb?
  5. Okuldan verilen tablet kac gb?
  6. Aidata tablete nasıl zoom indirilir?

Aidata Alim tablet kaç gb?

Aidata 10'' Elde Tablet, 4 Çekirdekli 1.5 Ghz İşlemci, 3 GB Bellek, 32 GB Depolama Alanı, 10.1" 1280x800 Çözünürlük Ekran, 5 MP arka 2 MP ön kamera, Micro USB girişi Micro SD kart girişi Kulaklık girişi, Android 10.0, 2 Yıl Garanti Batarya gücü : 5.0.11 BGN Wi-Fi **Sim kart desteği bulunmamaktadır.

Aidata tablet ne malı?

Türkiye'de Bilgi Teknolojileri sektörünün öncülerinden olan Aidata markalı bilgisayarlar, 1986 yılında Boğaziçi Bilgisayar bünyesinde üretilmeye başlandı.

MEB Dagittigi tablet kac gb?

12-18 Nisan haftası içinde gerçekleştirilen 12. faz tablet dağıtımlarında, tablet bilgisayar daha içlerinde 25 GB internet paketi ile birlikte öğrencilerle buluşuyor.

Milli Eğitimin verdiği internet kaç gb?

Salgınla birlikte uzaktan eğitime geçildikten sonra cihaz ve internet ihtiyacı oluşan öğrencilere destek sağlamak üzere başlatılan tablet bilgisayar dağıtımının 12. fazında, tablet bilgisayar daha sahiplerine ulaşıyor. 62 ile gönderilen cihazların içinde öğrencilerin canlı dersler ve EBA platformundan ...

Okuldan verilen tablet kac gb?

En az 64 GB depolama alanı (32 GB dahili, 32 GB microSD kart desteğiyle gelebilir) En az 3 GB RAM. 802.11 b/g/n Wi-Fi modülü Android 8.0 veya daha güncel bir işletim sistemi.

Aidata tablete nasıl zoom indirilir?

Wifi bağlantısını yaptıktan sonra google chrome tarayıcı ile https://zoom.us/download adresine giriş yapalım. Resimde de görüldüğü gibi bu sayfadan zoomdan indir seçeneğini seçerek dosyamızı indirelim ve kurulumu başlatalım.