Efexor kilo aldırır mı?

İçindekiler:

  1. Efexor kilo aldırır mı?
  2. Efexor bağımlılık yapar mı?
  3. Efexor 37.5 nedir ne için kullanılır?
  4. Efexor nasıl başlanır?
  5. Sulinex hapı ne işe yarar?

Efexor kilo aldırır mı?

Bazı ilaçların, örneğin "venlafaxine" (Effexor) ve "nefazodone"un (Serzone) kilo artışı yapma olasılığının çok düşük olduğu bilinmektedir, "bupropion" (Zyban) kilo kaybına yol açabilmektedir.

Efexor bağımlılık yapar mı?

bağımlılık yapmazlar. Sadece yeşil reçeteye tabi olan anksiyolitik (xanax, rivotril,diazem vb..)

Efexor 37.5 nedir ne için kullanılır?

(atakların) engellenmesinde, yaygın anksiyete bozukluğu (YAB) tedavisinde, sosyal fobi tedavisinde, agorafobi (hastanın panik atağının ortaya çıkabileceğini hissettiği yerlerde bulunmaktan korkması) ile birlikte veya agorafobi olmaksızın görülen panik bozukluğu tedavisinde kullanılır.

Efexor nasıl başlanır?

EFEXOR XR'ın yemek ile birlikte alınması tavsiye edilir. Her kapsül bütün olarak sıvıyla yutulmalıdır. Kapsül bölünmemeli, ezilmemeli, çiğnenmemeli veya suya karıştırılmamalıdır. EFEXOR XR günde bir kez ve aşağı yukarı aynı saatlerde (sabah ya da akşam) alınmalıdır.

Sulinex hapı ne işe yarar?

SULİNEX XR, - Majör depresyonun tedavisinde, - Majör depresyonun nüksünün ve yeni episodların engellenmesinde, - Yaygın anksiyete bozukluğu (YAB) tedavisinde, - Sosyal fobi tedavisinde, - Agorafobi ile birlikte veya agorafobi olmaksızın görülen panik bozukluğu tedavisinde endikedir.