Çelik kapı fiyatları kaç TL?

İçindekiler:

  1. Çelik kapı fiyatları kaç TL?
  2. En iyi çelik kapı nasıl olmalı?
  3. Neden çelik kapı?
  4. Kaliteli çelik kapı nasıl anlaşılır?
  5. Apartman giriş kapısı nasıl olmalı?
  6. Çelik kapı ne demek?

Çelik kapı fiyatları kaç TL?

  • Lexa Çelik Lexa Çelik Kapı KBL 1 SOL. 2.099,90 TL. ...
  • Lexa Çelik Lexa Çelik Kapı KBL 1 SAĞ 2.099,90 TL. ...
  • Lexa Çelik Kapı LRS 106 LRS106 SOL. 1.799,90 TL. ...
  • Lexa Çelik Kapı LKS 1 SOL. 1.899,90 TL. ...
  • Lexa Çelik Kapı LRS 106 LRS106 SAĞ ...
  • Lexa Çelik Kapı LKS 1 SAĞ ...
  • 4(1) ...
  • Lexa Çelik Kapı SM 11 Sağ
Daha fazla öğe...

En iyi çelik kapı nasıl olmalı?

Evinizin ölçülerine uygun olarak tercih edeceğiniz en güvenli çelik kapı ağır, kaliteli çerçevelere sahip, yüksek güvenlikli kilit sistemi olan ve kaliteli malzemeden üretilen bir kapı olmalıdır. Buna ek olarak yüksek sıcaklıklara ve basınçlara karşı dayanıklı olması da güvenli kapıların özellikleri arasındadır.

Neden çelik kapı?

Tahta kapıların güvenlik sağlamada etkisiz olması, çelik kapı taktırmada kuşkusuz en büyük nedendir. Ayrıca çelik kapılar fiziki sağlamlıkları yanısıra, modern ve gelişmiş kilit teknolojilerini de tüketicilere sunma avantajlarına sahiptir. Şık ve estetik görünümleri mekanlara ayrı bir hava katmaktadır.

Kaliteli çelik kapı nasıl anlaşılır?

Ancak güvenliğinizi sağlamak için çelik kapı alacaksanız mutlaka özel imalat kalın saclı kapı kilit tarafı takviyeli kapı olmalıdır. İyi bir çelik kapı; Kasa sac kalınlığı minimum 2 mm olmalı, Kanat gövde sacı kalınlığı minimum 1,5 – 2 mm olmalıdır.

Apartman giriş kapısı nasıl olmalı?

BİNA GİRİŞ KAPILARI NASIL OLMALIDIR? Bina giriş kapılarının her çeşit dış-etkenlere karşı koruyucu olması, binanın dışa karşı da emniyetini sağlaması gerekir. Kapıların büyüklük ve kanat sayıları, bina içinde veya dışında olduğundan binanın tümü veya iç hacim boyutları ile uygun oranda seçilmiş olmalıdır.

Çelik kapı ne demek?

Çelik Kapılar, sac ve çelik lamalarla desteklenerek güçlendirilmiş, dışarıdan zorlamayla açılması imkânsız sağlam kapılardır. ... Bir çelik kapının sağlamlığını belirleyen çeşitli faktörler vardır. Bunlar; doğru imalat, doğru ölçü, doğru montaj ile doğru kapı bölümlerine yapılan doğru takviyelerdir.