Yunus Emre Devlet Hastanesine nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Yunus Emre Devlet Hastanesine nasıl gidilir?
  2. Yunus Emre Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  3. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi hangi otobüs gider?
  4. Yunus Emre Devlet Hastanesi hangi semtte?
  5. Yunus Emre Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?
  6. Yunus Emre Devlet Hastanesi açık mı?
  7. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi hangi semtte?
  8. Eskişehir Şehir Hastanesi nasil gidilir?
  9. Eskişehir Devlet Hastanesi ne zaman yapıldı?

Yunus Emre Devlet Hastanesine nasıl gidilir?

Yunus Emre Devlet Hastaesi Eskişehir'in merkez Tepebaşı ilçesinde bulunmaktadır. Şehir Merkezi'nden Çarşı tramvay durağından SSK yazan tramvaya binerek son durakta indiğinizde Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Yunus Emre Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Müdür Bilge; Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi yeni hizmet binasının 700 yatak kapasiteli olup içinde, son teknoloji ile yapımı tamamlanmış 22 ameliyathane, 65 yatak kapasiteli yoğun bakım ünitesi, tamamı tek kişilik odalardan oluşan 30 yatak kapasitesine çıkartılan palyatif bakım ünitesi, 21 yatak kapasiteli ...

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Yunus Emre Devlet Hastanesi yakınından geçiyor: 17K, 19S, 39S, 54S.

Yunus Emre Devlet Hastanesi hangi semtte?

Yunus Emre Devlet Hastanesi 39.786240 enlem ve 30.489061 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Uluönder Mh. ve Tepebaşı ilçesine bağlıdır.

Yunus Emre Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?

1963 yılında 57.000 m2'lik bir alanda “Eskişehir Bölge Hastanesi” adıyla kurulan Yunus Emre Devlet Hastanesi 2005 yılında Sağlık Bakanlığı'na devredilmiştir. 1994 yılından itibaren poliklinik hizmetlerini 1200 m2 alan üzerine kurulu 6 katlı ek binada sunmaktadır.

Yunus Emre Devlet Hastanesi açık mı?

HİZMET SAATLERİ Poliklinik Muayene Başlama ve Bitiş Saatleri 09:00 - 16:00 arasındadır. Hastanemizde Her gün 17.00 – 20.00 arası mesai dışı poliklinik hizmeti verilmektedir.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi hangi semtte?

Yunus Emre Devlet Hastanesi Nerede Haritası Uluönder Mh. Tepebaşı Eskişehir.

Eskişehir Şehir Hastanesi nasil gidilir?

Eskişehir Şehir Hastanesi Ankara yolu üzerinde bulunmaktadır. Şehir Merkezi'nden Çarşı durağından Opera-Şehir Hastanesi tramvay hattına binerek son durakta indiğinizde Eskişehir Şehir Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Eskişehir Devlet Hastanesi ne zaman yapıldı?

1971 yılında 200 yatak kapasitesi ile kurularak hizmete açılan hastanemiz, 2011 yılında Eskişehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile birleşerek 995 hasta yatağı ile; hasta ve yaralıların, hasta olduklarından şüphe edenlerin ve sağlık durumlarını kontrol ettirmek isteyenlerin, ayaktan veya yatarak müşahede, ...