SMS fatura üyeliği nedir?

İçindekiler:

  1. SMS fatura üyeliği nedir?
  2. Türk Telekom fatura Dökümü nasıl alınır?
  3. E-Arşiv Fatura Sorgulama nedir?
  4. E-Arşiv fatura nasıl alınır?
  5. Türk Telekom SMS fatura ücretli mı?

SMS fatura üyeliği nedir?

Sms fatura servisi, kişilere ait olan faturaların cep telefonlarına mesaj yoluyla geldiği bir servistir. Gsm firmalarının sağladığı bu kolaylık sayesinde merak ettiğiniz fatura bilgileri anında telefonunuza gelmektedir. Gelen bilgileri kontrol ederek faturanıza ait detayları görebilirsiniz.

Türk Telekom fatura Dökümü nasıl alınır?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

E-Arşiv Fatura Sorgulama nedir?

e-Arşiv fatura sorgulaması, elinize geçen bir e-arşiv faturanın Gelir İdaresi Başkanlığı'na (GİB) gönderilen raporda beyan edildiğinden emin olmak için yapılabilir. Satıcı raporu bir sonraki ayın 15'ine dek gönderilmelidir. Dolayısıyla bir önceki ayın faturası ayın 15'inden sonra sorgulanır.

E-Arşiv fatura nasıl alınır?

Mali mühür sahibi olunduktan sonra Gelir İdaresi Başkanlığı'nın GİB aracılığıyla e-Fatura başvuru formu doldurulur. Bu adımın tamamlanmasının ardından, e-Fatura için oluşturmuş olan hesap aktif hale getirilir. Böylece e-Fatura başvuru işlemi bütün aşamalarıyla tamamlanmış olur.

Türk Telekom SMS fatura ücretli mı?

Fatura Bilgisi servisi ile, Türk Telekom mobil hattınıza ait fatura bilgilerinizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bu servisten alınan her bilgi mesajı 1,52 TL olarak ücretlendirilir. Fatura Bilgisi servisine internetten ulaşmak için lütfen tıklayın.