Otağtepe ye Üsküdar'dan nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Otağtepe ye Üsküdar'dan nasıl gidilir?
  2. Beykoz Otağtepe hangi Otobüs gider?
  3. Kavacık Üsküdar hangi otobüs gider?
  4. Otağtepe Fatih Korusu hangi durakta?
  5. Otagtepe hangi durak?
  6. Park of istanbul nasil gidilir?
  7. Otağtepe Parkı için hangi durakta inilir?

Otağtepe ye Üsküdar'dan nasıl gidilir?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Yenikapı'da inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Üsküdar'a geliniz. Üsküdar'dan 15M numaralı otobüse binerek Otağtepe durağında indiğinizde Otağtepe'ye ulaşabilirsiniz.

Beykoz Otağtepe hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Otağtepe yakınından geçiyor: 121A, 14M, 15A, 500T.

Kavacık Üsküdar hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Üsküdar Kavacık yakınından geçiyor: 14M, 15B, 15F, AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME.

Otağtepe Fatih Korusu hangi durakta?

Cevizlibağ'dan kalkan 500T numaralı otobüs hattına binip Fatih Sultan Mehmet köprüsü'nden sonraki ilk durak olan Kavacık'ta inip buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Otagtepe hangi durak?

Kadıköy'den 14M, Üsküdar'dan 15M numaralı İETT otobüs hattı ile buraya ulaşım sağlayabilirsiniz. Beykoz sarı minübüsleri ile buraya ulaşım sağlayabilirsiniz. Cevizlibağ'dan kalkan 500T numaralı otobüs hattına binip Fatih Sultan Mehmet köprüden sonraki ilk durak olan Kavacık'ta inip buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Park of istanbul nasil gidilir?

Bulunduğunuz bölgeden; 132ÇK hatlı otobüs ile Taşdelen'e aktarma yapabilir, Taşdelen İETT Otobüs durağından, 131Y hatlı otobüs ile Madenler iETT durağından, Nişantepe istikametine gitmekte olan, 11A – 11NM – 14A – 5N hatlı otobüs hatları ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Otağtepe Parkı için hangi durakta inilir?

Cevizlibağ'dan kalkan 500T numaralı otobüs hattına binip Fatih Sultan Mehmet köprüden sonraki ilk durak olan Kavacık'ta inip buraya ulaşım sağlayabilirsiniz. Buraya özel aracınızla ulaşmak için köprüyü geçtikten sonra ilk çıkış olan Kavacık çıkışından çıkıp ilk sağ ve üçüncü sola dönerek ulaşabilirsiniz.