Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman Türkiye Kupası?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman Türkiye Kupası?
  2. Beşiktaş Ziraat Kupası ne oldu?
  3. Süper Kupa maçı ne zaman Türkiye?
  4. Süper Lig'de en çok kupa hangi takımda?
  5. 2021 UEFA Süper Kupa finali nerede?
  6. 2021 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman?

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman Türkiye Kupası?

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda Salı günü saat 20.45'te başlayacak karşılaşmada Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Olguncan yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan olacak.

Beşiktaş Ziraat Kupası ne oldu?

İkinci yarıda başka gol olmayınca mücadeleyi 2-0 kazanan Beşiktaş, Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Süper Lig'de 2020/21 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan siyah-beyazlılar, Türkiye Kupası'nda 10. kez mutlu sona ulaşma başarısı gösterdi.

Süper Kupa maçı ne zaman Türkiye?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Cumhuriyet.com.tr'ye aktardığı bilgilere göre, milli maç nedeniyle Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak Süper Kupa finalinin 2022 Ocak ayında Katar'da yapılacağı belirtildi.

Süper Lig'de en çok kupa hangi takımda?

Galatasaray - 7 Ayrıca Galatasaray, 22 kez Süper Lig şampiyonu ve 18 kez Türkiye Kupası şampiyonu oldu ve her iki kupada da rekoru elinde bulunduruyor.

2021 UEFA Süper Kupa finali nerede?

UEFA, tarihinde dört federasyonun 2021 UEFA Süper Kupası organizasyonuyla ilgilendiğini açıkladı ve tarihinde başvuru yapıldığını açıkladı. tarihinde Slovenya'nın Ljubljana kentinde yapılan toplantıda, maçın Windsor Park'ta oynanmasına karar verilmiştir.

2021 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman?

Maçın oynandığı Gürsel Aksel Stadyumu. 2021 Türkiye Kupası Finali ya da sponsorluk anlaşması gereği 2021 Ziraat Türkiye Kupası Finali, 2020-21 Türkiye Kupası'nın kazananını belirlemek için 18 Mayıs 2021 tarihinde oynanan 59. final maçıdır.