Müdür yardımcılığı sonuçları belli oldu mu?

İçindekiler:

  1. Müdür yardımcılığı sonuçları belli oldu mu?
  2. Yöneticilik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. EKYS sonuçları açıklandı mı?
  4. Norm Fazlası Öğretmen Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
  5. Müdür Yardımcısı Atamaları Ne Zaman?
  6. Müdürlük mülakatı ne zaman 2020?
  7. 2021 müdür Yardımcılığı Sınavı Başvurusu Nasıl Yapılır?
  8. EKYS sınavı ne zaman?
  9. 2020 2021 öğretmen ataması ne zaman?
  10. Ilk defa yönetici atama takvimi değişti mi?
  11. Yöneticilik tercihleri ne zaman?
  12. Okul müdürlük mülakatı ne zaman?
  13. Icra müdürlüğü mülakatı ne zaman?

Müdür yardımcılığı sonuçları belli oldu mu?

Adaylar, sınav sonuçlarına tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yöneticilik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

tarihinde uygulanan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavına (2021-MEB-EKYS) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C.

EKYS sonuçları açıklandı mı?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına tarihinde saat 10.00'dan itibaren itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

Norm Fazlası Öğretmen Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme duyurusunu yayımladı. İl içi yer değiştirme için başvurular 8 ila 14 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar 16 Temmuz'da açıklanacak.

Müdür Yardımcısı Atamaları Ne Zaman?

2021 Yılı MEB'e bağlı okullara ilk defa yönetici görevlendirme takvimi de 21 haziran'da başlayacak. Müdür, müdür yardımcısı görevlendirme süreci 21 Haziran'dan başladıktan sonra tarihine kadar devam edecek.

Müdürlük mülakatı ne zaman 2020?

Sözlü sınavlar 6 Temmuz 2020 tarihinde başladı ve 14 Temmuz 2020 tarihinde sona erdi. Sonuçlar 16-17 Temmuz 2020 tarihleri arasında duyuruldu.

2021 müdür Yardımcılığı Sınavı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.

EKYS sınavı ne zaman?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca gerçekleşen 2021 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS), 14 Mart'ta gerçekleşti.

2020 2021 öğretmen ataması ne zaman?

Öğretmen ataması tercihleri - tarihleri arasında gerçekleşecek. Adaylar tercih sonuçlarını 'de öğrenebilecek. Bu takvime göre yapılacak atama işleminde, 2020 ve 2021 KPSS puanları ile başvurular alınacak.

Ilk defa yönetici atama takvimi değişti mi?

​​​​​​​2021 Yılı MEB'e bağlı okullara ilk defa yönetici görevlendirme takvimi yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı yönetici atama takviminde güncelleme gerçekleştirdi ve bunu duyurdu. Söz konusu müdür, müdür yardımcısı görevlendirme süreci 21 Haziran'dan başladıktan sonra tarihine kadar devam edecek.

Yöneticilik tercihleri ne zaman?

Tercihler 17-21 Ağustos 2020 tarihleri arasında alınacak. Başvurular 17-24 Ağustos 2020 tarihleri arasında onaylanacak. hükümleri çerçevesinde eğitim kurumu yöneticiliklerine görevlendirmeler valiliklerce yapılacak.

Okul müdürlük mülakatı ne zaman?

Normal başvuru süresini kaçıran adaylar için geç başvuru günü ise günü olacak. 2021 MEB EKYS Okul Müdürlüğü ve Okul Müdür Yardımcılığı sınavı tarihinde gerçekleştirilecek.

Icra müdürlüğü mülakatı ne zaman?

30 Mart – Tarihlerinde Yapılacak Olan İcra Müdür ve Yardımcılığı Mülakatlarında COVİD-19 Nedeniyle Alınacak Önlemler ile Uyulması Gereken Kurallara İlişkin Kılavuz.