Uzaktan eğitimle yüksek lisans nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Uzaktan eğitimle yüksek lisans nasıl yapılır?
  2. Yüksek lisans dersleri online mı?
  3. Yüksek lisans Uzaktan yapılır mı?
  4. Uzaktan eğitim yüksek lisans ne işe yarar?

Uzaktan eğitimle yüksek lisans nasıl yapılır?

Uzaktan yüksek lisans eğitim programları internet üzerinden yapılır. Online eğitimler genel olarak mesai saatleri dışında yapılır. Öğrenciler belirlenen saatlerde üniversitelerin ders sistemlerine giriş yapar. İlgili dersi, öğretim elemanlarından online olarak dinler, soru sorabilir ve etkileşim sağlayabilir.

Yüksek lisans dersleri online mı?

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, ön lisans, lisans ve yüksek lisans düzeyindeki örgün programlarda uzaktan öğretim yoluyla verilebilecek ders oranının yüzde 40'a yükseltildiğini bildirdi.

Yüksek lisans Uzaktan yapılır mı?

Uzaktan eğitim yüksek lisans, derslerin ve ders işleyişinin online yani çevrimiçi ortamda yapıldığı bir eğitim türüdür. ... Uzaktan eğitim yüksek lisans programlarının çoğu tezsiz yüksek lisans olarak açılmaktadır. Uzaktan tezsiz yüksek lisans eğitimleri için ALES şartı aranmaz.

Uzaktan eğitim yüksek lisans ne işe yarar?

Uzaktan yüksek lisans içinde bulunduğumuz dijital çağa uygun olarak tüm yüksek lisans derslerinin internet üzerinden yürütüldüğü bir yüksek lisans türüdür. Uzaktan yüksek lisansta derslerin hepsini dünyanın istediğiniz herhangi bir yerinden takip edebilir ve dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz.