Evyap Kimya kimin?

İçindekiler:

  1. Evyap Kimya kimin?
  2. Evyap kimdir?
  3. Evyap hangi marka?
  4. Mehmet Evyap nereli?
  5. Hacı Şakir sahibi kimdir?
  6. Ayşe Evyap evlendi mı?
  7. Evyap nere malı?
  8. Duru sabun kime ait?
  9. Palmolive kime ait?
  10. Sanino diş macunu kimin?
  11. Duru sabun Türk malı mı?
  12. Ayşe Evyap Kadakal kimdir?
  13. Bekir Kılıç Evyap kimdir?
  14. Duru sabun hangi ülkenin malı?
  15. Duru yerli mi?

Evyap Kimya kimin?

Serüvenine temizliğin en doğal sembollerinden sabun ile başlayan Evyap'ın kurucusu Mehmet Rıfat Evyap'ın en büyük prensibi, kaliteli ürünler üretmekti. Bugün son teknolojiyle üretilen ürünler de bu temel ilke çerçevesinde 7'den 70'e herkesin beğenisine sunulmaktadır.

Evyap kimdir?

A.Ş.), Türk kişisel bakım ürünleri imalataçısı şirket. 1927 yılında Erzurum'da sabun üretimiyle başlayan faaliyetlerine, daha sonra sabun, duş jeli, şampuan, tıraş ürünleri, cilt bakım ürünleri, kokulu kozmetik, bebek bezi ve diş macunu gibi birçok kategorinin de eklenmesiyle devam etmektedir.

Evyap hangi marka?

Ülkemizin köklü firmalarından biri olan Evyap Sabun, Yağ, Gliserin Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mehmet Rıfat Evyap tarafından 1927'de Erzurum'da kurularak sabun üretimine başladı.

Mehmet Evyap nereli?

EVYAP Dünyayı 79 yıldır köpürtüyor Türk sabun sektörünün büyük kuruluşlarından Evyap 1927 yılında Erzurum'da Mehmet Rıfat Evyap tarafından kuruldu. Kısıtlı olanakları ile sabun üretim teknolojisini araştıran Mehmet Rıfat Bey bu alanda uzman kişileri bularak onlarla çalıştı.

Hacı Şakir sahibi kimdir?

Hacı Şakir
SahibiColgate-Palmolive
KökeniRusya, Kırım Türkiye, İstanbul
İlgili markalarColgate, Palmolive, Protex, Ajax
Önceki sahipleriSabuncuoğlu (1889) Maya Holding (1987) Colgate-Palmolive (1999-günümüz)
Web sitesicolgate.com.tr
2 satır daha

Ayşe Evyap evlendi mı?

Türkiye'ye döndükten sonra Evyap'ta Arko ürün yardımcı müdürü olarak yeni kurulan pazarlama ekibine katıldı. Sonrasında sabun grubunda görev aldı. Daha sonra mali işlere geçti. Bu arada evlendi.

Evyap nere malı?

Malezya'da kurduğu dünyanın en büyük oleokimya tesisinin yanı sıra Evyap, Türkiye ve Mısır'da da dahil olmak üzere Avrupa standartlarına uyumlu sistemlerle dünya çapında 3 farklı ülkede üretim yapmaktadır.

Duru sabun kime ait?

sabun ve kişisel bakım ürünleri üreten bir Türk firmasıdır.

Palmolive kime ait?

Colgate Palmolive, merkezi ABD New York'ta bulunan, kişisel bakım ürünleri üreten çok uluslu şirket.

Sanino diş macunu kimin?

Sanino, 1927 yılında Mehmet Rıfat Evyap tarafından kurulan Evyap Sabun Yağ Gliserin San. ve Tic. A.Ş. bünyesindeki diş macunu markasıdır. Sabun, duş jeli, şampuan, tıraş ürünleri, cilt bakım kremleri, kokulu kozmetik ve bebek bezi, diş macunu gibi ürünler üreten Evyap yüzdeyüz yerli sermayeyle kurulmuştur.

Duru sabun Türk malı mı?

İlk olarak 1967 yılında piyasaya sunulan Duru sabunları, aradan geçen 50 yıllık süre zarfında hem ülkemizde, hem de yurt dışı pazarlarda en çok kullanılan Türk sabunlarından biri haline geldi.

Ayşe Evyap Kadakal kimdir?

Evyap Grubu'nda ailenin 3'üncü kuşağını temsil eden Ayşe Evyap Kadakal, Üsküdar Amerikan Lisesi'nden sonra İstanbul Üniversitesi'nde iktisat okudu, Leeds Üniversitesi'nde MBA yaptı. Ardından aile şirketine katıldı. Yardımcı müdürlük, proje yöneticiliği, satın alma derken, insan kaynakları grup başkanlığını yürüttü.

Bekir Kılıç Evyap kimdir?

Kılıç, iş hayatına 1989 yılında Evyap'ta başladı ve 1994 yılında fabrika müdürü olarak iş hayatınma devam etti. 1997 yılında Evyap Holding'in “İdari ve Sınai İşletmeler Koordinatörü” ünvanıyla İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atandı.

Duru sabun hangi ülkenin malı?

Duru, 1967 yılında Mehmet Rıfat Evyap tarafından kurulan Evyap bünyesinde; sabun, duş jeli, kolonya ve şampuan olarak üretilen markadır. Evyap 1927 yılında kurulan Evyap; Sabun, Yağ, Gliserin Sanayi ve Ticaret A.Ş. sabun ve kişisel bakım ürünleri üreten bir Türk firmasıdır.

Duru yerli mi?

Duru: Türk sabununun başarı hikayesi… ... İlk olarak 1967 yılında piyasaya sunulan Duru sabunları, aradan geçen 50 yıllık süre zarfında hem ülkemizde, hem de yurt dışı pazarlarda en çok kullanılan Türk sabunlarından biri haline geldi.