Digiturk ne?

İçindekiler:

  1. Digiturk ne?
  2. Digiturk Digital kart numarası nerede?
  3. Dijital kart no nedir?
  4. Digiturk Spor Paketi ne kadar?
  5. beIN Connect neden takılıyor?
  6. Ulaşım kart numarası nerede yazar?
  7. Digiturk Faturami nasil ogrenirim?
  8. Digitürk kaç faturada kapanır?

Digiturk ne?

Digiturk (söyleyiş: [ˈdɪdʒɪt̪yɾk]), Türkiye'de sayısal yayın yapan bir dijital platformdur. 1999 yılının Ocak ayında Çukurova Holding'in sahibi Mehmet Emin Karamehmet tarafından kurulmuş, 2000 yılının Nisan ayında hizmet vermeye başlamıştır.

Digiturk Digital kart numarası nerede?

Faturanızın sol üst köşesinde yer alan 10 haneli numara aynı zamanda üye numaranızdır. üzerinden üyelik numaranıza ulaşabilirsiniz.

Dijital kart no nedir?

Dijital kartınız, kredi kartınıza bağlı olarak çalışır ve başlangıç limiti 0 TL'dir. ... Dijital kartınızın kart numarası ve güvenlik kodu, kredi kartınızdan farklıdır ve sadece World Mobil, Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şubesi'nden görüntülenebilir.

Digiturk Spor Paketi ne kadar?

Spor Yıldızı Paketi İçeriği, Ne Kadar, Neler Var inceleyin. Digiturk Yıldız Dolu Full Paket ile tüm kanallara sahip olun!...Digiturk 2021-2022 Fiyatları
Digiturk PlusFiyat 15 TL
Digiturk PlusIQFiyat 18 TL
Digiturk PlusIQ 4KFiyat 20 TL
Digiturk 4KFiyat 10 TL
1 satır daha

beIN Connect neden takılıyor?

Düşük donanımlı veya eski versiyonlu yazılım, tarayıcıda veya bilgisayarda açık olan yüksek sayıda uygulama RAM ve CPU'ya bindireceği yük sebebiyle görüntüde takılmaya sebep olabilir.

Ulaşım kart numarası nerede yazar?

1-) Kart numaranız; kartınızın ön yüzünde bulunan ve 16 haneden oluşan numaradır. 2-) Son kullanma tarihi; kartınızın ön yüzünde yer alan ve ay/yıl şeklinde gösterilen tarihtir. 3-) CVC numarası; kartınızın arka yüzünde yer alan ve 3 haneden oluşan numaradır.

Digiturk Faturami nasil ogrenirim?

Digiturk Müşteri Hizmetleri: 0212 472 73 73'ü arayarak fatura menüsünü tuşladığınızda son dönem fatura bilgilerinizi ve ödenmemiş fatura tutarınızı öğrenebilir, kolaylıkla kredi kartıyla ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Digitürk kaç faturada kapanır?

Ödenmemiş 3 faturası biriken üyelerimizin, güncel dönem faturası hariç tüm fatura borçlarını ödememesi durumunda yayınları kapanmaktadır.