Realme 5i nasıl bir telefon?

İçindekiler:

  1. Realme 5i nasıl bir telefon?
  2. Realmi 5i hangi firmanın?
  3. Oppo Realme 5i 64 GB nasıl?
  4. Realmi 5 i ne zaman çıktı?
  5. Realmi 5i suya dayanıklı mı?
  6. Realme ile Oppo aynı mı?
  7. realme C21 nasıl bir telefon?

Realme 5i nasıl bir telefon?

Realme 5i, açıkçası 1499 TL fiyat etiketiyle, bu fiyat sınıfında gayet tercih edilebilir bir telefon olmuş. Ekran çözünürlüğü biraz düşük, kamera gece çekimleri pek başarılı değil ve batarya uzun sürede şarj oluyor ancak bunlara karşın fiyat/performans ölçüsüne bakıldığında rahatlıkla tercih edilebilir bir telefon ...

Realmi 5i hangi firmanın?

Firmanın en gözde modellerinden olan Oppo Realme 5i karakter sahibi tarzı ve teknolojik altyapısı ile yaşantınıza ortak olarak her anınızı kolaylaştırıyor.

Oppo Realme 5i 64 GB nasıl?

5000 mAh batarya sayesinde şarjı uzun süre gidiyor. 4 lü arka kamera sayesinde makro çekim yapabiliyorsunuz. Güçlü işlemcisi ve 4Gb Ram sayesinde telefonda donma kasma yok özellikle oyun oynayanlar için mükemmel telefon kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Realmi 5 i ne zaman çıktı?

ColorOS 6.1 işletim sistemini kullanan realme 5i'nin 4+64 GB'lık modeli ile satışa sunuluyor. 5 Şubat tarihinde tüketici ile buluşan model, 14 Şubat tarihine kadar 1499TL kampanya fiyatı ile satışta olacak. 14 Şubat'tan sonra 1699 TL fiyatı ile tüketici ile buluşmaya devam edecek.

Realmi 5i suya dayanıklı mı?

Realme 5i, hava & su geçirmez sızdırmazlığı sayesinde tüm iç ve dış bileşenleri ekran, arka kapak ve düğmeler dahil olmak üzere su sıçramalarından koruyan sıçrama dayanıklı bir tasarım benimser.

Realme ile Oppo aynı mı?

Realme ilk olarak 2010 yılında Çin'de "OPPO Real" olarak ortaya çıktı. 2018 yılında OPPO'dan ayrılana kadar bir alt marka olarak faaliyetlerini sürdürüyordu. Daha sonra BBK Elektronics altında kendi markasını kurdu. ... Haziran 2019'da realme Avrupa pazarına girişini resmen açıkladı.

realme C21 nasıl bir telefon?

realme C21, klasik bir Android telefon tasarımına sahip. Yuvarlatılmış köşeleri telefona sıcak bir hava verirken, arka yüzün kenarlara doğru hafif kavis yapması telefonun ergonomisini artırıyor. 8.9 milimetre kalınlıklı ve 190 gr. ağırlıklı gövdenin sağlamlık hissini iyi biçimde verdiğini belirtelim.