KYK borç erteleme dilekçesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. KYK borç erteleme dilekçesi nasıl yapılır?
  2. Kredi Yurtlar Kurumu borç erteleme dilekçesi nereye gönderilecek?
  3. Kyk kredi borcu erteleme kaç yıl ertelenir?
  4. KYK borç yapılandırma için nereye başvurulacak?
  5. Kyk kredi geri ödeme erteleme nasıl yapılır?

KYK borç erteleme dilekçesi nasıl yapılır?

E-Posta ile: http://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/krediMailGiris.do linke tıkladıktan sonra gerekli bilgileri girip gönder butonuna basarak işleminizi yapabilirsiniz. Konuyla ilgili aklınıza takılan bir soru olursa da KYK Çağrı merkezi numarasını (444 19 61) arayabilirsiniz.

Kredi Yurtlar Kurumu borç erteleme dilekçesi nereye gönderilecek?

www.kyk.gov.tr internet adresindeki “Dilekçeler ve Formlar” sayfasında örneği bulunan “BORÇ ERTELEME DİLEKÇESİ” (Dilekçe No 3) ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Kredi Dairesi Başkanlığı “Söğütözü Mahallesi 2176 Sokak No:25 Çankaya/ ANKARA” adresine göndermeleri gerekmektedir.

Kyk kredi borcu erteleme kaç yıl ertelenir?

KYK kredi borçlarını birer yıllık süreyle ertelemek mümkün. Borç ödeme vadesi henüz başlamayanlar ile borçlarını aksatmadan ödeyenler "turkiyeturkiye.gov.tr"'den e-devlet şifreleri ile erteleme talebinde bulunabiliyor.

KYK borç yapılandırma için nereye başvurulacak?

KYK kredi borcu olanlar Gelirler İdaresi Başkanlığı'nın 'ivd.gib.gov.tr' adresi üzerinden ya da e-Devlet üzerinden vergi borcu yapılandırma başvurusu yapılabiliyor. İşte KYK borç yapılandırma için izlenecek adımlar... 1- Öncelikle Gelirler İdaresi Başkanlığının İnteraktif Vergi Dairesine giriş yapmalısınız.

Kyk kredi geri ödeme erteleme nasıl yapılır?

KYK BORÇ ERTELEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR? KYK borç erteleme başvurusu, yine e-devlet aracılığı ile gerçekleştiriliyor. E-Devlet sistemine TC Kimlik Numarası ve şifreyle giriş yaptıktan sonra "Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü/ Kredi Geri Ödeme Erteleme Başvurusu" sayfasına giriş yapılacak.