Medcezir'deki Kenan kimdir?

İçindekiler:

  1. Medcezir'deki Kenan kimdir?
  2. Medcezir Miranın babası kimdir?
  3. Medcezir Mira'nın annesi kim?
  4. Tozlu dere neresi?
  5. Medcezir Kenan nereli?
  6. Medcezir de kim oynuyor?
  7. Med Cezir dizisi hangi yıl çekildi?
  8. Medcezir Holding nerede?
  9. Med Cezir altinkoy neresi?
  10. Balıkçı Kenan nereli?
  11. Kenan Acar kaç doğumlu?
  12. Medcezir dizisinin konusu nedir?
  13. Sude Beylice kimdir?
  14. Medcezir Altınkoy neresi?

Medcezir'deki Kenan kimdir?

Ali Aksöz'ün Medcezir dizisinde oynadığı Kenan Koper karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Ali Aksöz ayrıldımı, Kenan Koper öldü mü?

Medcezir Miranın babası kimdir?

Medcezir - Şebnem Dönmez - Sude Beylice Kimdir? Karakter Açıklaması: Yatırım danışmanı, Sude'nin eşi, Mira ve Beren'in babası.

Medcezir Mira'nın annesi kim?

Mira, Faruk ve Sude çiftinin büyük kızı. Zengin ve güzel, cemiyet hayatının en renkli, en gözde kızı. Önemli iş adamı Mithat Civanoğlu'nun oğlu Orkun Civanoğlu ile flört ediyor.

Tozlu dere neresi?

Dizideki üniversite sahneleri ise yine İstanbul'da bulunan Kemerburgaz Üniversitesi'nde çekilirken, Yaman'ın geldiği kenar mahalle olarak bahsedilen Tozludere de yine İstanbul'un Anadolu Yakası'nda, Ataşehir ilçesinde konumlanıyor.

Medcezir Kenan nereli?

Ali Aksöz, 1978 yılında Bitlis'te dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi'nden mezundur.

Medcezir de kim oynuyor?

Oyuncular
  • Serenay Sarıkaya.
  • Çağatay Ulusoy.
  • Can Gürzap.
  • Hazar Ergüçlü
  • Barış Falay.
  • Murat Aygen.
  • Taner Ölmez.
  • Şebnem Dönmez.
Daha fazla öğe...

Med Cezir dizisi hangi yıl çekildi?

Medcezir (dizi)
Medcezir
KanalStar TV
Resim formatı576i (16:i (HDTV)
Ses formatıStereo
Yayın tarihi - 12 Haziran 2015
24 satır daha

Medcezir Holding nerede?

Altınkoy ve Tozludere mekânları, gerçekten var olmayan, senaristler tarafından yaratılmış hayali mekânlardır. Dizideki holding sahnelerinin Ataşehir'de çekilmesinin yanı sıra Bursa'da yer alan Uludağ'da çekimler yapıldı. Ayrıca dizi Şile, Büyükada ve Karaköy gibi yerlerde de çekildi.

Med Cezir altinkoy neresi?

Tuzla'da çekilen dizide bahsi geçen Altınkoy'da Tuzla'dadır. Dizide geçen üniversite sahneleri de İstanbul Bağcılardaki Kemerburgaz Üniversitesinde çekilmektedir. Tozlu Dere olarak adı verilen ve dizideki karakter Yaman'ın yaşadığı yer ise Ümraniye'dir.

Balıkçı Kenan nereli?

BALIKÇI KENAN KİMDİR? Kars'ın Arpaçay ilçesinde 1956'da yılında doğan Kenan Balcı, çocukluğunu, köyünün önünden geçen akarsuda annesinden habersiz aldığı dikiş iğnesi ve ipliğiyle olta yapıp balık tutarak geçirdi.

Kenan Acar kaç doğumlu?

(31 yıl yaşında) Kenan Acar/Doğum tarihi

Medcezir dizisinin konusu nedir?

Yayımlandığı dönemde büyük ilgi ile izlenen dizide kenar mahallede yaşamını sürdüren Yaman Koper'in abisi Kenan ile birlikte karıştıkları hırsızlık olayının ardından avukat Selim Serez ile tanışmasından sonra hayatında yaşanan değişimler konu alınır.

Sude Beylice kimdir?

Şebnem Dönmez'in Medcezir dizisinde oynadığı Sude Beylice karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Şebnem Dönmez ayrıldımı, Sude Beylice öldü mü? Çok güzel, bakımlı, çok şık, uluslararası sosyete ile pişti olan bir kadın. Geçmiş hayatını, yoksul günlerini tamamen unutmuş, herkese de unutturmuş bir kadın.

Medcezir Altınkoy neresi?

Tuzla'da çekilen dizide bahsi geçen Altınkoy'da Tuzla'dadır. Dizide geçen üniversite sahneleri de İstanbul Bağcılardaki Kemerburgaz Üniversitesinde çekilmektedir. Tozlu Dere olarak adı verilen ve dizideki karakter Yaman'ın yaşadığı yer ise Ümraniye'dir.