Turkcell puan nasıl sorgulanır?

İçindekiler:

  1. Turkcell puan nasıl sorgulanır?
  2. Faturalı hat puan nasıl öğrenilir?
  3. Turkcell faturaya ek telefon almak için ne gerekli?
  4. Dijital Operatör puan sorgulama nasıl yapılır?
  5. Faturalı hat üzerine kaç ayda telefon alınır?
  6. Faturaya ek telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?
  7. Turkcell Financell kredi sorgulama nasıl yapılır?
  8. Turkcell cihaz ödemem ne kadar kaldı?
  9. Faturalı hatta 2 telefon alınır mı?
  10. Turkcell 1 hat üzerinden kaç telefon alınır?

Turkcell puan nasıl sorgulanır?

Turkcell cihaz puanı öğrenmek için Turkcell İletişim Merkezine giderek sorgulama yapabileceğiniz gibi Turkcell hat sahipleri Turkcell Dijital Operatör Uygulaması üzerinden Dijital Mağazaya girerek öğrenmeleri mümkün.

Faturalı hat puan nasıl öğrenilir?

Turkcell faturalı hat kullanıcıları faturalarını düzenli ödeyerek kredi puanı biriktirebilirler. Birikmiş puanı farklı şekillerde öğrenebiliriz. Bunun için 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri veya Turkcell Mobil Merkezlere ulaşabilirsiniz. Turkcell, SMS ile puan sorgulama imkanı sunmamaktadır.

Turkcell faturaya ek telefon almak için ne gerekli?

Turkcell hattınız üzerinde telefon almak için mutlaka hat sahibinin bireysel olarak kimlik kartı ile Turkcell mağazalarına başvurması yada Turkcell hesabım üzerinden başvurması gereklidir.

Dijital Operatör puan sorgulama nasıl yapılır?

Telefonunuza indireceğiniz Dijital Operatör uygulaması ile puanınıza uygun telefonları görüntülemek oldukça kolay. Uygulama içerisinde bulunan Dijita Mağaza kısmına gittiğinizde size uygun cihazlar sıralanacaktır. Sıralanacak cihazlar puanınız hesaplanarak otomatik olarak listelenir.

Faturalı hat üzerine kaç ayda telefon alınır?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor. Bazı firmalar minimum 12 ay istiyorlar.

Faturaya ek telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor. Bazı firmalar minimum 12 ay istiyorlar.

Turkcell Financell kredi sorgulama nasıl yapılır?

Turkcell Mağazaları, turkcell.com.tr, Dijital Operatör ve Turkcell Müşteri Hizmetlerinden kredi başvurunuzu yapabilir ve anında Financell kredi limitinizi öğrenebilirsiniz. Ek olarak, Financell kredi limitinizi Paycell uygulamasından da sorgulayabilirsiniz.

Turkcell cihaz ödemem ne kadar kaldı?

Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Faturalı hatta 2 telefon alınır mı?

Faturaya ek telefon almak için GSM operatörleri kullanıcılarına bazı şartlar koşuyor. ... En fazla 2 cihaz almış olmak: GSM firmalarının ortak koştuğu bir diğer şart ise tek faturalı hatta en fazla 2 tane cihaz almış olmak. Yani daha önceden 2 cihaz almışsanız ve 3. cihazı almak istiyorsanız maalesef alamazsınız.

Turkcell 1 hat üzerinden kaç telefon alınır?

Kaç telefon için başvuru yapabilirim? Bir kişi en fazla 3 telefon için başvurabilir.