Ocak ayında Aslan burcunu neler bekliyor?

İçindekiler:

  1. Ocak ayında Aslan burcunu neler bekliyor?
  2. Ekim ayında Aslan burcunu neler bekliyor?
  3. Aralık ayında Aslan burcunu neler bekliyor?
  4. Eylülde Aslan burcunu neler bekliyor?
  5. Yeni Ay Aslan burcunu nasıl etkileyecek?
  6. 2012 Aslan burcunu neler bekliyor?
  7. Aslan burcu erkeği hangi burç kadınla evlenmeli?
  8. Aslan burcu kimlerle iyi anlaşır?
  9. 2 aslan burcu anlaşabilir mi?

Ocak ayında Aslan burcunu neler bekliyor?

Daha çok iş alanlarınız aktif olacağı bir ay sizleri bekliyor sevgili Aslanlar... Ocak ayında daha çok iş alanlarınız aktif olacak. ... 14 Ocak ve sonrası aşk hayatınızda tutkularınız devreye girmeye başlayacak. Sevdiğiniz insan için aşk hayatınızda fedakarlıklarınız ön plana çıkabilir.

Ekim ayında Aslan burcunu neler bekliyor?

EKİM AYI ASLAN BURCU YORUMU. ... Güneş sizin yönetici gezegeniniz, bu yüzden 1,3,4 ve 5 Ekim heyecanverici olacak. 16 Ekim'deki dolunayda da seyahat fırsatı ortaya çıkabilir. Ama ayın ortası evde oturmak daha iyi bir fikir olabilir.

Aralık ayında Aslan burcunu neler bekliyor?

Sorumluluklarınız artıyor sevgili Aslanlar, çok çalışacak, başkaları için uğraşacak, daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımaya başlayacaksınız. O yüzden bu ay sağlığınıza çok dikkat edin ve aşırıya kaçarak kendinizi zorlamayın. 24 Aralık'ta oluşan yeni ay, sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak.

Eylülde Aslan burcunu neler bekliyor?

EYLÜL AYI ASLAN BURCU YORUMU. Yepyeni bir para kaynağı ufukta görünüyor. hem de daha önce kazandığınızdan çok daha bonkör bir miktar. Jüpiter, Merkür, Güneş ve yeniay, kazanılan parayı temsil eden ikinci evinizde. ... Kazanacağınız paranın, yazı, edit, pazarlama, halkla ilişkiler, sosyal medya gibi alanlardan gelmesi olası ...

Yeni Ay Aslan burcunu nasıl etkileyecek?

Yeni ilgi alanları, yeni sosyal çevreler, yeni randevular ya da flörtler söz konusu olabilir.Kendimizi daha bağımsız ve özgür hissetme isteğimiz artıyor. Parasal konularda ise yeni sürpriz gelişmeler, ek gelir fırsatları ön plana çıkabilir. Hafta sonu geri planda bırakılmış konular, bize zorluk çıkarabilir.

2012 Aslan burcunu neler bekliyor?

Seyahatler, iş olanakları, eğitim, kısa süreli ilişkiler, yeni arkadaşlıklar veya otorite konumundaki kişilerle ilişkiler açısından şanslı olduğunuz hareketli bir yıla giriyorsunuz. Özellikle ekim ayından sonra duygusal açıdan yoğun günler geçirebilirsiniz.

Aslan burcu erkeği hangi burç kadınla evlenmeli?

Aslan burcu insanlarının orta derecede anlaştığı burçlar balık ve oğlaktır. Bu burçların insanları ile geçinebilmek için iki tarafında fedakarlık göstermesi gerekmektedir. Ancak bazı burçlar vardır ki hangi şartlarda olursa olsun aslan burcu ile anlaşamamaktadır. Bunlar akrep, kova ve boğa burçlarıdır.

Aslan burcu kimlerle iyi anlaşır?

Aslan burcu, hava elementi grubundaki burçlarla çok iyi anlaşır. Kova, ikizler ve terazi burçları ile arası iyi olan aslan burcunun en iyi arkadaşlık ilişkileri bu burçtaki kişilerle olur.

2 aslan burcu anlaşabilir mi?

Tutkulu bir birliktelik yaşayan aslan burcu erkekleri ve kadınlarının ten uyumları oldukça yüksektir. Birbirlerini sevdikleri süre boyunca tutkuları hiç azalmaz. Evlendiklerinde de bu değişmez ve yatak uyumları kaldığı yerden devam eder.