Bitexen sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Bitexen sahibi kim?
  2. Nasıl Bitexen kazanılır?
  3. Bitexen kime bağlı?
  4. Bitexen Ceo'su Kim?
  5. Bitexen Exen nasıl kazanılır?
  6. Bitexen Exen nasıl satılır?
  7. Exen Kripto para kime ait?
  8. Bitexen hangi üniversite?
  9. Exen kripto para kime ait?
  10. Bitexen yaş sınırı var mı?
  11. Exen kaç TL olacak?

Bitexen sahibi kim?

Bitexen, bir dijital para borsası olarak 4 ortakla kurulmuştur. Merkezi İstanbul Sarıyer, İTÜ Arı Teknoket olan Bitexen'in ortakları Mehmet Fatih Bilgin, Murat Çelik, Ahmet Kürşat Duygulu, Mutlu Dağdelen isimli kişilerdir.

Nasıl Bitexen kazanılır?

Bitexen – Exen Nasıl Kazanılır Bitexen borsasına kayıt olan ve telefon, kimlik ve adres onayı yapıp daha sonra hesabına her hangi bir miktarda para yatıran herkes 5 Exen kazanabilir. Daha sonra kazanılan Exen borsa üzerinden satılıp banka hesabına çekilebilir yada başka bir Kripto para alınabilir.

Bitexen kime bağlı?

Bitexen, Türkiye'de kurulu ve İTÜ ARI Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet gösteren Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından geliştirilmiş, bir online dijital varlık alım satım platformudur.

Bitexen Ceo'su Kim?

YAHYA TUGYAN E. - Partner and CEO - Bitexen | LinkedIn.

Bitexen Exen nasıl kazanılır?

Bitexen, her ay; o dönemde kripto-para alım satım ve transferlerinden elde ettiği kripto-para cinsinden oluşan komisyon ve hizmet bedeli gelirlerinin %50'sine karşılık gelen tutarı harcayarak, Bitexen EXEN Coin tahtalarında kullanıcılarından EXEN Coin'leri satın alacaktır.

Bitexen Exen nasıl satılır?

EXEN Coin'ler, Bitexen tarafından kullanıcılara ücret karşılığı satılmaz, kullanıcılara ücretsiz olarak dağıtılır. EXEN Coin tahtalarında kullanıcılar kendi aralarında kendi belirledikleri fiyatlardan alım satım gerçekleştirebilecektir. Buraya tıklayarak EXEN Coin alım satım işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Exen Kripto para kime ait?

EXEN Coin, Bitexen tarafından Ethereum blok zinciri üzerinde ERC-20 token standardı ile sadece 15 milyon adet üretilen yeni bir kripto-paradır. EXEN Coin, Bitexen kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtılır.

Bitexen hangi üniversite?

2018 yılında İTÜ ARI Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde kurulan Bitexen Teknoloji A.Ş., geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle, Türkiye'de FinTek sektörünün öncü şirketleri arasında yer alıyor.

Exen kripto para kime ait?

EXEN Coin, Bitexen tarafından Ethereum blok zinciri üzerinde ERC-20 token standardı ile sadece 15 milyon adet üretilen yeni bir kripto-paradır. EXEN Coin, Bitexen kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtılır.

Bitexen yaş sınırı var mı?

Eğitime kimler katılabilir? Crypto Camp eğitimine katılım için 18 yaş sınırı vardır. Üniversite seviyesinde öğrenciler ve/veya çeşitli sektörlerde çalışan tüm profesyoneller başvuruda bulunabilir.

Exen kaç TL olacak?

Peki, futbolseverler karşılaşmaları ne kadara izleyecek? Exxen'de reklamlı olarak yayınlanan içerikler için aylık 9.90 TL ücret gerekiyor. Reklamsız üyelikte ise aylık 19.90 TL ücreti var. Yıllık olarak reklamlı içerik ise 99.90 TL.