Seramik saç Maşası iyi mi?

İçindekiler:

  1. Seramik saç Maşası iyi mi?
  2. Saç maşası kaç mm?
  3. Saç maşası seramik mi Titanyum mu?
  4. Sac masasi alirken nelere dikkat edilmeli?
  5. Saç maşa çeşitleri nelerdir?
  6. Saç Köpüğü düz saça nasıl uygulanır?

Seramik saç Maşası iyi mi?

Seramik plaka sayesinde saçınıza zarar vermeyen, aksine parlaklık kazandıran ürün, minimum 160 maksimum 200 derece sıcaklık ayarına sahip. Ek olarak maşanın soğuk tutma ucuna sahip olduğunu, bu sayede pratik bir şekilde kullanılabildiğini de söyleyelim.

Saç maşası kaç mm?

38 mm'lik maşalar Saç diplerinden itibaren hacimli bir görünüm için, en kalın uçlu maşa boyutlarından olan 38 mm'lik saç maşasını kullanabilirsin. Özellikle hacimli görünen, dalgalı fön çekilmiş gibi bir görünüm için bu maşa ideal! Aynı görseldeki gibi kalın ve iri dalgaları bu maşayla elde etmek çok kolay.

Saç maşası seramik mi Titanyum mu?

Eğer saçlarınızı her gün düzleştirmeyi tercih ediyorsanız, düzleştiricinizi titanyum plaka tercih edebilirsiniz. Bu plaka aynı zamanda kalın telli veya kıvırcık saçlara sahip olanlarında en çok tercih ettiği çeşittir. Seramik düzleştiricilere göre daha hızlı düzleştirme sağlar.

Sac masasi alirken nelere dikkat edilmeli?

Daha sık ve bukleler elde etmek için ince maşaları, geniş ve gevşek dalgalar elde etmek için ise kalın maşaları tercih etmelisin. İnce telli, düz ve zor şekil alan saçlara sahipsen daha ince maşalara yönelmelisin.

Saç maşa çeşitleri nelerdir?

Şimdi, maşa boyutlarını öğrenelim!
  • 13 mm'lik maşalar. En ince uçlu saç maşasıdır. ...
  • 19 mm'lik maşalar. Kalın telli saçlara sahipsen ve sık buklelerin olmasını istiyorsan, 19 mm'lik saç maşasını kullanmanı öneririz. ...
  • 25 mm'lik maşalar. ...
  • 32 mm'lik maşalar. ...
  • 38 mm'lik maşalar.

Saç Köpüğü düz saça nasıl uygulanır?

Şişeyi iyice çalkaladıktan sonra elinize bir miktar köpük sıkın. Saç uçlarınıza uygulayıp bir tarak yardımıyla ürünü saçınıza eşit şekilde dağıtın. Daha sonra saç kurutma makinesiyle saçlarınızı kurutun.