Shop and Miles Mil kaç TL?

İçindekiler:

  1. Shop and Miles Mil kaç TL?
  2. Shop and Miles ne alınır?
  3. Shop and Miles alışveriş nasıl yapılır?
  4. Miles and Smiles millerini nasıl kullanabilirim?
  5. THY 1 mil ne kadar?

Shop and Miles Mil kaç TL?

Biriktirdiğiniz her 100 mil 1 TL sayılır. Alan verginizi millerinizle ödeyebilirsiniz. Ayrıca seyahatle ilgili ödemelerinizin bir kısmını biriktirdiğiniz milleriniz, bir kısmını TL olarak ya da bir kısmını avans mille yapabilirsiniz.

Shop and Miles ne alınır?

shop and miles programı çerçevesinde yolcular uçtukları milleri biriktirerek ve yaptığı harcamalardaki puanlarıyla uçak bileti elde edebiliyorlar. ihaleyi daha önce akbankın kazandığı bilgileri basına sızdıysa da thy konuya son noktayı koyarak ihaleyi garantibankası'nın kazandığını açıkladı.

Shop and Miles alışveriş nasıl yapılır?

MIL kazanan Miles&Smiles üyeleri bu Mil ' lerini kullanarak www.shopandmiles.com adresinden ürün siparisi verebilirler. Shop&Miles Katalogu ile ilgili tüm sorulariniz ve detayli bilgi için 4 no ' lu telefondan Çagri Merkezimizle iletisime geçebilirsiniz.

Miles and Smiles millerini nasıl kullanabilirim?

  1. Millerinizi yalnızca uçak bileti alımlarında değil alışverişlerinizde de kullanabilirsiniz.
  2. Miles&Smiles hesabınızdaki Millerle Türk Hava Yolları'nın Online Alışveriş Sitesi shopandmiles.com'dan alışveriş yapabilirsiniz.
  3. Mil ile alışveriş yapabilmeniz için Miles&Smiles hesabınızda Mil bulunması gerekir.

THY 1 mil ne kadar?

Türk Hava Yolları bilet alımlarındaki 1 TL'ye 1 mil kazanım ayrıcalığı dışında ayrıca Türk Hava Yolları ve Star Alliance uçuşlarından değişen oranlarda mil kazanırsınız..