Dr Ümit Aktaş hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Dr Ümit Aktaş hangi kanalda?
  2. Dr Ümit Aktaş kim?
  3. Dr Ümit Aktaş evli mi?
  4. Fitoterapi eğitimi kimler alabilir?
  5. Fitoterapi uzmanı nasıl olunur?
  6. Fitoterapi sertifikası ile ne yapılır?
  7. Fitoterapi eğitimi ne kadar sürer?

Dr Ümit Aktaş hangi kanalda?

Her Açıdan / Beyaz TV - 1.

Dr Ümit Aktaş kim?

Doktor Ümit Aktaş, Türkiye'nin en iyi akupunktur uygulamacılarından biridir. Bu alanda eğitim seminerleri vermektedir. Çok gerekmedikçe ilaç kullanmaya karşı olan Ümit Aktaş, Fitoterapi (Bitkilerle tedavi) dalında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden yüksek lisans aldı.

Dr Ümit Aktaş evli mi?

Televizyon ve radyolarda yaptığı çeşitli sağlık programları ile halkı sağlık konusunda bilinçlendirmeye ve bitkilerle tedavi konusunda aydınlatmaya devam etmektedir. Dr. Ümit Aktaş, resim öğretmeni Özlem Hanım ile evlidir ve Ece isminde, canlarından çok sevdikleri bir kızları vardır.

Fitoterapi eğitimi kimler alabilir?

Fitoterapi eğitimi, Sağlık Bakanlığı onaylı sertifika programları üniversitelerde ve onaylı eğitim kurumlarında sunulur. Yapılan eğitimlere doktorlar, eczacılar, beslenme uzmanları katılabiliyor.

Fitoterapi uzmanı nasıl olunur?

Fitoterapi Uzmanı Fitoterapist olabilmek için ilgili alanda eğitim almış olmak gerekir. Eczacılık bitirenler yüksek lisansını bu alanda yaparak uzman olabilirler. Aynı şekilde tıp alanında eğitim görenler, yüksek lisansını bu alanda yapabilirler. Ayrıca bu alanda Sağlık Bakanlığı onaylı sertifika programları da vardır.

Fitoterapi sertifikası ile ne yapılır?

Hastalıklardan korunmak ve tedaviyi desteklemek amacı ile tıbbi etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış bitkiler, onların etkin maddelerini taşıyan kısımları ve/veya bir işlem yoluyla elde edilmiş doğal ürünleri ile bunlardan hareketle hazırlanarak standardize edilmiş farmasötik formlar (tablet, kapsül, tentür…) ve bitkisel ...

Fitoterapi eğitimi ne kadar sürer?

Şifalı bitkileri bütün özellikleri ile tanımak ve bu bitkilerin Doğal Tıp bazında kullanımlarını öğrenmek bu eğitimin ana doğrultusunu oluşturuyor. ü Fitoterapi - geleneksel Tıp bağlantısı! Toplam 250 ders saati, ders saati (ders saatleri 60 dak.)