Öğrenim kredisi borç ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Öğrenim kredisi borç ödeme nasıl yapılır?
  2. KYK kredi borç ödeme Atm'den nasıl yapılır?
  3. Kyk kredi geri ödeme hangi banka?
  4. KYK Yurt ödemesi ne zaman başlar?
  5. KYK borcu 1 sene ödenmezse ne olur?
  6. KYK borcu mezun olduktan sonra ne zaman ödeniyor?

Öğrenim kredisi borç ödeme nasıl yapılır?

KYK kredi ve yurt ödemelerinizi Bankamız ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden gerçekleştirebilirsiniz. KYK kredi ve yurt ödemelerinizi KYK kredi ve yurt ödemeleriniz için kyk.ziraatbank.com.tr(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden herhangi bir banka kartıyla veya kredi kartıyla yapabilirsiniz.

KYK kredi borç ödeme Atm'den nasıl yapılır?

KYK kredi borcunuzu Ziraat ATM'lerinden kartsız veya kartlı işlemlerle ödeme yapabilirsiniz....KYK Kredi Borcu Ziraat ATM'den Kartlı ve Kartsız Nasıl Ödenir?
  1. Kartsız işlemlere tıklayın,
  2. Eğitim ödemeleri yazan yere tıklayın,
  3. Yurtkur ödemeleri,
  4. KYK Yurt Ücretleri Ödemelerini seçin ve TC kimlik no ile işleminizi tamamlayın.

Kyk kredi geri ödeme hangi banka?

Kurumumuzdan ilk defa burs/kredi alacak olan öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılının ocak ayı itibariyle, ilgili Ziraat Bankası şubesi aracılığı ile ödeme yapılmaktadır.

KYK Yurt ödemesi ne zaman başlar?

Yurt ücretleri ne zaman ödenmelidir? İlk kayıt ücreti ödendikten sonra içinde bulunulan ayın yurt ücreti takip eden ayın onuncu günü saat 23.59'a ödenmelidir.

KYK borcu 1 sene ödenmezse ne olur?

KYK borcu ödenmezse ne olur? KYK borcu ödenmezse günlük gecikme zammı uygulanır. Gecikme zammıyla beraber borç şu şekilde hesaplanır: Alınan toplam kredi + Yİ-ÜFE ilavesi + borç ödenmezse aylık %1.40 gecikme zammı uygulanır.

KYK borcu mezun olduktan sonra ne zaman ödeniyor?

KYK kredi alan öğrencilere mezun olduktan sonra iki yıl süre vermektedir. İki yılın dolmasının ardından öğrenciler aldıkları krediyi taksitler halinde ödeyebilir.