Les benjamins turk mu?

İçindekiler:

  1. Les benjamins turk mu?
  2. Les Benjamin kime ait?
  3. Bünyamin Aydın Kimdir?
  4. Les Benjamins nerelerde var?
  5. Les Benjamins nasıl okunur?
  6. Bünyamin Aydın Hangi üniversite mezunu?
  7. Bünyamin Aydın nereden mezun?
  8. Les benjamins hangi ülke?
  9. Bünyamin Aydın nerede yaşıyor?
  10. Les Benjamin ne?
  11. Les benjamins kac magazasi var?
  12. Les Benjamins nereli?
  13. Les Benjamins nasıl okunuyor?
  14. Les benjamins nasıl bir marka?
  15. Les Benjamins BJK hangi mağazalarda?

Les benjamins turk mu?

Bu ilgi alanlarım ve bilgi birikimimi birleştirerek 2011 yılında Les Benjamins markasını kurdum. Küçük adımlarla, sadece tişört yaparak başladık, şimdi ne mutlu ki hem kadın hem erkek full koleksiyon çıkartan, tüm dünyada adını duyuran bir Türk markası haline geldik.

Les Benjamin kime ait?

Bünyamin Aydın 29 yaşında. Sokak stili markası Les Benjamin'in yaratıcısı. Kurucusu Bünyamin Aydın'ın fotoğrafçılık ve hip pop tutkusuyla beslenen, Türkiye-İsviçre-Almanya arasındaki yaşamından ilham alan, dünyanın her yerinde gözü olan bir marka.

Bünyamin Aydın Kimdir?

Les Benjamins'in yaratıcısı olan Bünyamin Aydın, 1989'da dedesinin misafir işçi olarak gittiği Almanya'da Türk bir ailede dünyaya geldi. Ancak ailesi kültürlerinden tamamen kopmamıştı. Bu nedenle Bünyamin Almanya'da yaşarken kendini evin içindeyken Türkiye'de, evin dışına çıktığında ise Almanya'da hissetmiş.

Les Benjamins nerelerde var?

Turkey
  • Country City Company. Address.
  • Turkey Istanbul Beymen Akasya.
  • Turkey Istanbul Beymen Aqua Florya.
  • Turkey Istanbul Beymen Suadiye.
  • Turkey Istanbul Beymen İstinye Park.
  • Turkey Istanbul Beymen Nişantaşı
  • Turkey Istanbul Galeries Lafayette Istanbul Emaar Square Mall.
  • Turkey Istanbul Harvey Nichols Istanbul Kanyon AVM.
Daha fazla öğe...

Les Benjamins nasıl okunur?

Les BenjamIns: Yüzde 100 Türk markası olsa da, markanın sahibi isteyen istediği gibi okusun dese de; şayet markaya Fransızca'nın çoğul eki 'les' eklenmişse, bizim bunu Fransızca okumamız gerekiyor. O zaman biz de 'Le Benjamen' diyoruz.

Bünyamin Aydın Hangi üniversite mezunu?

Bünyamin bir dünya vatandaşı, kimseyi ayırmıyor, kimseyi kayırmıyor; dolayısıyla Les Benjamins de tam böyle. “Liseyi İsviçre'de, Lugano'da okuduktan sonra işletme okumak üzere İstanbul'a, Bahçeşehir Üniversitesi'ne geldim.

Bünyamin Aydın nereden mezun?

Küçüklüğünden beri tekstil ve moda alanının içinde olan Bünyamin Aydın, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık mezunu. Les Benjamins ismi ise kendi isminin Fransızcası. Henüz 30 yaşında olan Aydın, genç bir tasarımcı olarak dünyada göğsümüzü kabartan tasarımcılardan.

Les benjamins hangi ülke?

Les Benjamins x Coca-Cola Coca-Cola ile iş birliği yapan ilk Türk markası olan şirket, koleksiyon için 19'ların futbol modasından ilham aldı. Les Benjamins x Magnum Magnum'un, iş birliği gerçekleştirdiği ilk Türk giyim markası Les Benjamins, kapsül bir koleksiyon hayata geçirdi.

Bünyamin Aydın nerede yaşıyor?

Kendime bunun için 10 sene verdim. Şu anda yolun tam yarısındayım” diyor. Bünyamin'in çok kültürlü bir eğitim ve yetiştiriliş tarzı var. Almanya'da, Düsseldorf'ta doğuyor, 12 sene burada yaşıyor, ardından İstanbul'da Alman Lisesi'nde devam ediyor ortaokula.

Les Benjamin ne?

Les Benjamins; insanlara bir hayat deneyimi ve stili sunmakta ve bütün dünyaya fark yaratmak için çalışmakta olan bir Türk markası haline gelmiştir. Les Benjamins tişörtleri; Bünyamin Aydın tarafından yönetilen ve kurulan çağdaş ve lüks sokak giyimi markası olmaktadır.

Les benjamins kac magazasi var?

200'den fazla mağazada satış yapan ve dünya çapında birçok ülkede büyük hayran kitlesine ulaşan Les Benjamins markası 2011 yılında kuruldu.

Les Benjamins nereli?

Ezber bozan sıra dışı bir Türk markası öyküsü: Les Benjamins 12 yıl Almanya, 4 yıl İsviçre, 4 yıl da Türkiye'deki yaşam sentezinden doğurduğu tişörtleri Londra Harrods mağazasında satılınca, markanın adı duyulmaya başlandı.

Les Benjamins nasıl okunuyor?

Ama i harfini biraz uzatıyoruz. Les BenjamIns: Yüzde 100 Türk markası olsa da, markanın sahibi isteyen istediği gibi okusun dese de; şayet markaya Fransızca'nın çoğul eki 'les' eklenmişse, bizim bunu Fransızca okumamız gerekiyor. O zaman biz de 'Le Benjamen' diyoruz.

Les benjamins nasıl bir marka?

Les Benjamins x Coca-Cola Coca-Cola ile iş birliği yapan ilk Türk markası olan şirket, koleksiyon için 19'ların futbol modasından ilham aldı. Les Benjamins x Magnum Magnum'un, iş birliği gerçekleştirdiği ilk Türk giyim markası Les Benjamins, kapsül bir koleksiyon hayata geçirdi.

Les Benjamins BJK hangi mağazalarda?

Yeni Beşiktaş x Les Benjamins 2.0 kapsül koleksiyonu, lesbenjamins.com, kartalyuvasi.com.tr, kartalyuvasi.eu'da ve Les Benjamins Emaar Square Mall Store ile İstanbul, Ankara ve İzmir seçili Kartal Yuvası mağazalarında satışta.