Koton ürün değişimi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Koton ürün değişimi nasıl yapılır?
  2. Kotonda fişsiz değişim yapılır mı?
  3. Koton hangi kargo ile çalışıyor?
  4. Yıkanmış ürün iade edilir mi?
  5. Koton kapıda ödeme iadesi nasıl yapılır?
  6. Defacto fişsiz değişim olur mu?
  7. Koton hangi ülkeye ait?
  8. Ürün iade hakkı var mı?
  9. Internetten sipariş edilen ürünü kargodan almazsam ne olur?
  10. LCW fiş olmadan değişim olur mu?
  11. Addax fişsiz değişim yapıyor mu?
  12. LC Waikiki fiş olmadan değişim yapılır mı?

Koton ürün değişimi nasıl yapılır?

Değişim & İade İnternet mağazamızdan aldığınız ürünlerin değişimini, 30 gün içerisinde faturası veya sevk irsaliyesi ile fatura tutarı üzerinden mağazalarımızdan yapabilirsiniz (İnternet Mağazamız'da değişim yapılamamaktadır).

Kotonda fişsiz değişim yapılır mı?

Koton fişsiz değişim ve iade almıyor.

Koton hangi kargo ile çalışıyor?

Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz? İnternet mağazamızdan oluşturduğunuz siparişleriniz, bulunduğunuz bölgeye göre MNG Kargo, HepsiJET, Jetko ve Jetizz güvencesiyle size ulaştırılmaktadır.

Yıkanmış ürün iade edilir mi?

Ürünler kullanılmış, yıpranmış, yıkanmış bir şekilde bize ulaşırsa size geri göndermek zorunda kalabiliriz. Bu durumda ücret iadesi yapılmaz. ... Tek kullanımlık ürünlerin ve hızlı bozulan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Koton kapıda ödeme iadesi nasıl yapılır?

Kapıda Ödeme İade Talep Formu İade etmek istediğiniz ürünü/ürünleri dilediğiniz MNG kargo şubesine ÜCRETSİZ olarak “Koton Firma iadesi” şeklinde teslim etmeniz yeterlidir, ayrıca bir İade adresi belirtmeniz gerekmez.”Lütfen iade edeceğiniz ürünün iade politikamızdaki koşulları sağladığından emin olun.

Defacto fişsiz değişim olur mu?

Almış olduğunuz ürünlerde 30 gün içerisinde ürünün iç etiketleri koparılmadan, fiş/fatura ile birlikte mağazamızdan iade ve değişim işlemini yapabilirsiniz.

Koton hangi ülkeye ait?

KOTON… Türkiye'nin moda ve perakende öncüsü.

Ürün iade hakkı var mı?

İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Internetten sipariş edilen ürünü kargodan almazsam ne olur?

Sipariş Verilen Ürünü Kargodan Almazsam Ne Olur? ... Satıcı satılan ürünü en iyi şekilde alıcıya ulaştırmalı, alıcıda ürünün ücretini ödemesi gerekir. Mesafeli Satış Sözleşmelerinde kişinin sipariş vermiş olduğu ürünü 14 gün içerisinde iade hakkı bulunmaktadır.

LCW fiş olmadan değişim olur mu?

Kanunen mağazalardan satılan ürünlerde eğer bir üretim hatası bulunmuyorsa (ayıplı mal değilse) değişim/iade zorunlu değildir. Buna rağmen, LC Waikiki mağazalarımızda 30 güne kadar fiş veya fatura ibrazı ile kullanılmamış ve deformasyona uğramamış ürünlerde değişim/iade konusunda destek olmaktayız.

Addax fişsiz değişim yapıyor mu?

Tarafımıza iade olarak gönderebilirsiniz. Veya dilerseniz mağazalarımızdan fatura/fiş ibraz etmek koşuluyla 14 gün içerisinde değişim yapabilirsiniz. (14 günü geçen ve fişi olmayan ürünlerde KESİNLİKLE DEĞİŞİM YAPILMAMAKTADIR.

LC Waikiki fiş olmadan değişim yapılır mı?

Kanunen mağazalardan satılan ürünlerde eğer bir üretim hatası bulunmuyorsa (ayıplı mal değilse) değişim/iade zorunlu değildir. Buna rağmen, LC Waikiki mağazalarımızda 30 güne kadar fiş veya fatura ibrazı ile kullanılmamış ve deformasyona uğramamış ürünlerde değişim/iade konusunda destek olmaktayız.