Beyaz bayrak projesinin amacı nedir?

İçindekiler:

  1. Beyaz bayrak projesinin amacı nedir?
  2. Beyaz bayrak Projesi devam ediyor mu?
  3. Beyaz bayrak nerenin?
  4. Denizde kırmızı bayrak ne anlama geliyor?
  5. Makam bayrağı nerede durur?

Beyaz bayrak projesinin amacı nedir?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla 03.08.2006 tarihinde Bakanlığımız ile Mili Eğitim Bakanlığı ...

Beyaz bayrak Projesi devam ediyor mu?

Süresi dolan “Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü” 03.08.2010 tarihinde ve 2015 tarihlerinde yeniden güncellenmiş ve 4 yıl süreyle uygulanmasına devam edilmektedir. ...

Beyaz bayrak nerenin?

Beyaz-kırmızı-beyaz bayrak, 1918'de Belarus Halk Cumhuriyeti'nde ve Sovyetler Birliği'nin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan eden Belarus'ta 1991-1995 yılları arasında kullanılan bayrak. Günümüzde yerini Beyaz Rusya bayrağı almıştır.

Denizde kırmızı bayrak ne anlama geliyor?

Sarı kırmızı bayrağın altında ayrıca sarı bayrak var ise cankurtaran var görevde ama denize girmek riskli anlamına gelmektedir. Sadece kırmızı bayrak asılırsa kesinlikle denize girilmemesi gerektiğini göstermektedir.

Makam bayrağı nerede durur?

Kanun gereği Türk Bayrağı makam sahibi koltuğuna oturduğu zaman makam sahibi kişinin / makamın sağında kullanılır. Makam masası önümüzde olacak şekilde karşıdan bakıldığında ise solumuzda kalır. Türk Bayrağı takılı olan direğe alem (Ay-Yıldız ) takılır.